Cafe Di Paris

Konusu 'Et Yemekleri' forumundadır ve didosh tarafından 2 Haziran 2008 başlatılmıştır.

    2 Haziran 2008
    Konu Sahibi : didosh
  1. didosh

    didosh Popüler Üye Üye

    Katılım:
    7 Mart 2007
    Mesajlar:
    1.524
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    106
    Strogonof veya biftekler zeytinyağı ve şarap karışımında en az 6 saat bekletilir.
    Bekletilmiş etler kızgın tavada harlı ateşte arkası önü güzelce pişene kadar kızartılır.
    Başka bir kapta krema, sarmısak, parmesan peyniri, tuz ve karabiber bir taşım kaynatılır (yaklaşık 3 dakika).
    Bu karışıma kızartılmış etler eklenerek 1-2 dakika daha pişirilir ve isteğe bağlı pilav
    veya haşlanmış sebze ile servis yapılır.