Çağ Kebabi

Konusu 'Kebaplar' forumundadır ve Elif tarafından 17 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    17 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.608
    Beğenildi:
    5.137
    Ödül Puanları:
    438
    Bir günün sonunda, yaprak halindeki etleri, kebabın özelliği olan şişe takın ve yatık haldeyken ateşte çevire çevire kızartın. Pişen kısımlarından aynı dönerde olduğu gibi ince parçalar keserek, çağ kebabına mahsus küçük şişlere takarak, yanında yine ateşte pişmiş, domates, biber, kuru soğan ve lavaş ekmeği ile servis yapın
     
  2. 19 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  3. Ferza

    Ferza Mevsimlerden Firar! Pro Üye

    Katılım:
    24 Mart 2007
    Mesajlar:
    978
    Beğenildi:
    5
    Ödül Puanları:
    86
    ezel şu özel mesajını açarmısın artık
     
  4. 30 Mart 2009
    Konu Sahibi : Elif
  5. edenizzz

    edenizzz Ne Mutlu Türküm Diyene! Üye

    Katılım:
    28 Ekim 2008
    Mesajlar:
    633
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    çağ kebabı denince aklıma Erzurum geliyor
    az yemedik Erzurum da
    tayinci olunca değişik tatları tatmak faklı oluyor