Cam kavonozda Kflenen Sala?

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve yumy tarafından 4 Haziran 2009 başlatılmıştır.

    4 Haziran 2009
    Konu Sahibi : yumy
  1. yumy

    yumy Popüler Üye Üye

    Katılım:
    24 Ocak 2008
    Mesajlar:
    1.942
    Beğenildi:
    7
    Ödül Puanları:
    148
    merhabalar
    cam kavanozda aldığım salça hep küfleniyor ne yaptıysam olmadı yardım ve önerilerinizi bekliyorum sevgiler:nazar:a.s.
     
  2. 4 Haziran 2009
    Konu Sahibi : yumy
  3. simla03

    simla03 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    1 Ekim 2007
    Mesajlar:
    76
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    76
    salçanın havayla temasını kesecek kadar sıvı yağ koy canım kavanoza
     
  4. 5 Haziran 2009
    Konu Sahibi : yumy
  5. balxixmnur

    balxixmnur Popüler Üye Üye

    Katılım:
    26 Aralık 2007
    Mesajlar:
    2.808
    Beğenildi:
    5
    Ödül Puanları:
    106
    tat salçanın dışın da salça alma. ben başka salça almıştım küflenmişti hemen ama tat asla küflenmiyor bitene kadar.
     
  6. 5 Haziran 2009
    Konu Sahibi : yumy
  7. ZARACI

    ZARACI Popüler Üye Üye

    Katılım:
    6 Eylül 2007
    Mesajlar:
    1.300
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    106
    salçadan çok iyi anlayan biri olarak tek tavsiyem olca salça kesinlikle yıllardır vazgeçemediğimiz 5 kiloluk alıyoruz 2 sene bile açık kalıyor asla küfyok tadı aynı güneş salçası kaynatma salça değil yemekler harika oluyor.istersen dene bak canım sende vazgeçmiyceksin.
     
  8. 7 Haziran 2009
    Konu Sahibi : yumy
  9. maviajanda

    maviajanda Popüler Üye Üye

    Katılım:
    2 Ekim 2007
    Mesajlar:
    176
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    106
    ben aldığım salçayı sıvıyağ ile kavurup tuz ilave ediyorum,hem bozulmuyor hemde yemekte kavurmaya gerek kalmadan direk kullanıyorum.
     
  10. 8 Haziran 2009
    Konu Sahibi : yumy
  11. oyapapatya

    oyapapatya Guru Üye

    Katılım:
    7 Kasım 2006
    Mesajlar:
    452
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    306
    Ben de TAT SALÇA diyorum.Asla küflenmiyor.Yıllardır kullanırım.Yağ bile koymam.
     
  12. 8 Haziran 2009
    Konu Sahibi : yumy
  13. oglananasi

    oglananasi Aktif Üye Üye

    Katılım:
    31 Mart 2009
    Mesajlar:
    623
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    86
    en iyi tavsiyem üzerine ince bir tabaka yağ dök hiç birşeycik olmaz bu arada şu hazır salçaları nasıl yiyebiliyorsunuz ev salçasına benzemiyor ki lezzeti
     
  14. 8 Haziran 2009
    Konu Sahibi : yumy
  15. Aksi

    Aksi mebbus garisi yekdane Pro Üye

    Katılım:
    12 Ekim 2007
    Mesajlar:
    4.207
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    106
    salcayi tuzlayabilirsin, yada üstünü örtecek kadar yag dökersin.
     
  16. 8 Haziran 2009
    Konu Sahibi : yumy
  17. Nursati

    Nursati 12 yıl bekledim seni Üye

    Katılım:
    22 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    610
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    86
    Ben TaT kullanıyordum. Şimdi OLCA kullanıyorum koyu renkli katı evtipi tuzlu. Salcanın dostu TUZ diye biliyorum.
     
  18. 8 Haziran 2009
    Konu Sahibi : yumy
  19. Saruboceq

    Saruboceq İki Kız Annesi :) Pro Üye

    Katılım:
    17 Ekim 2007
    Mesajlar:
    12.405
    Beğenildi:
    102
    Ödül Puanları:
    198
    kesinlikle zeytinyağı dök derim üzerine..