Canm msr ekti.

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve istem tarafından 26 Haziran 2008 başlatılmıştır.

    26 Haziran 2008
    Konu Sahibi : istem
  1. istem

    istem Aktif Üye Üye

    Katılım:
    29 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    87
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    hanımlar canım çok mısır çekti.pazardan mısır aldım ama nasıl haşlıyacağım bilmiyorum.daha önce hiç yapmadım.direk normal suda falan mı haşlıycam yoksa tuzlu suda mı???buraya bunu yazarken çok utanıyorum ama canım çok istiyor çatlıycam mısır diye birazdan.:eek:
     
  2. 26 Haziran 2008
    Konu Sahibi : istem
  3. sabirsizim

    sabirsizim nazlı kuzummm Üye

    Katılım:
    7 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    238
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    106
    Tuzlu suda haşlarsen geç pişer sert olur cnm zaten sonradan tuz atılıyo ya dışarıda satılanlarda bence düdüklüye at yarım saatte pişer afiyet olsun
     
  4. 26 Haziran 2008
    Konu Sahibi : istem
  5. elif59

    elif59 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    7 Kasım 2007
    Mesajlar:
    169
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    bencede düdüklü tencereye at çok güzel oluyo ...
     
  6. 26 Haziran 2008
    Konu Sahibi : istem
  7. istem

    istem Aktif Üye Üye

    Katılım:
    29 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    87
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    tamam canım çok sağol..normal sade suya atıp haşlıyorum şimdi.tekrardan çok teşekkürler.
     
  8. 26 Haziran 2008
    Konu Sahibi : istem
  9. SEN_KOLIK

    SEN_KOLIK herkez YALANCI!! Pro Üye

    Katılım:
    15 Nisan 2007
    Mesajlar:
    4.138
    Beğenildi:
    1.033
    Ödül Puanları:
    163
    ay canim misir istedi iyimitatlicadiarzu
     
  10. 26 Haziran 2008
    Konu Sahibi : istem
  11. yemyesil

    yemyesil Aktif Üye Üye

    Katılım:
    5 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    223
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    ayy benimde mısır çektii uff nerden bulcam ben şimdi iş yerinde..(normalde canım hiç bişi istemez ha)
     
  12. 26 Haziran 2008
    Konu Sahibi : istem
  13. MâÇâkxixzxix

    MâÇâkxixzxix Aktif Üye Üye

    Katılım:
    22 Kasım 2007
    Mesajlar:
    333
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    düdüklüye at haşla sonra tane şeklinde ayıkla tencerede buharlı su yap süzgeçide tencerenin üstüne koy o buharla biraz haşlansın sonra ayrı bi yerde zeytinyağlı margarini sarmısak tozunu pul biberi karıştır mısırı içine koy afiyet olsunn ::) dışarda satılan şu meşhur mısırlar varya öle oluo bis çok yaparıs :)
     
  14. 26 Haziran 2008
    Konu Sahibi : istem
  15. Charm

    Charm Whats up ? Pro Üye

    Katılım:
    18 Ekim 2007
    Mesajlar:
    10.894
    Beğenildi:
    19
    Ödül Puanları:
    198
    canım duduklu tencere de 15-20 dk ya mis gibi olur..
    ama normal tencerede hem cok uznu surer hemde o kadar iyi pişmez...
    afiyet olsun.. yerimseniben
     
  16. 26 Haziran 2008
    Konu Sahibi : istem
  17. istem

    istem Aktif Üye Üye

    Katılım:
    29 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    87
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    kızlar teşekkür ederim hepinize.mısırlarım pişmek üzere.canınız çekmiş üzüldüm.gelinde hepberaber yiyelim.:1hug:
     
  18. 26 Haziran 2008
    Konu Sahibi : istem
  19. nxixnxixm

    nxixnxixm nınım ve ata'm herşeyim Üye

    Katılım:
    7 Nisan 2008
    Mesajlar:
    2.744
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    106
    benim de ağzım sulandı şimdi yaww
    helede haşlanmış ve bol tuzluuuunaniknanik