Çentik Kebabı

Konusu 'Kebaplar' forumundadır ve EflatunSu tarafından 28 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    28 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : EflatunSu
  1. EflatunSu

    EflatunSu Aktif Üye Üye

    Katılım:
    15 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    532
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    Doyurucu bir tarif

    Sarımsaklı yoğurt hazırlanır.
    Patatesler rendelenir.
    Domates ve biberler sotelenir.

    500 gr kuşbaşı et
    4 patates
    2 domates
    1 soğan
    3 sivribiber
    sıvıyağ
    Yarım kilo yoğurt
    Tuz
    Karabiber
    Sarımsak

    Etler az yağda kızartılır.Etler tavadan alınır aynı tavada soğan,biber domatesler sotelenir.
    Patatesler kızartılır.Üzerine etler yerleştirilir.Sarımsaklı yoğurt dökülür.Sotelenen domates biberle süslenir.