Çerkez pilavı

Konusu 'Pilavlar' forumundadır ve Elif tarafından 25 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    25 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.653
    Beğenildi:
    5.192
    Ödül Puanları:
    438
    öncelikle yağı teflon tencerede eritin havucu ekleyip biraz kavurun
    sırasıyla pirinci ekleyip kavurun sonra bulguru ekleyip kavurun en sonda arpa şehriyeyi ekleyin (kızarmasını istemediğim için daha iyi oluyo)
    suyu,domatesli çeşni ve tavuk bulyon de ekleyip karıştırın ve kapağı kapatıp 10-15 dak ka pişmeye bırakın. sıcak servis yapın
     
  2. 1 Şubat 2009
    Konu Sahibi : Elif
  3. kahkaha

    kahkaha Aktif Üye Üye

    Katılım:
    20 Haziran 2007
    Mesajlar:
    75
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    mutlaka deneyin süper bi pilav
    eşim bayıla bayıla yiyo