Çerkez tavuğu

Konusu 'Mezeler - Ordövrler' forumundadır ve Eylul tarafından 29 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    29 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : Eylul
  1. Eylul

    Eylul Popüler Üye Pro Üye

    Katılım:
    1 Ekim 2007
    Mesajlar:
    6.223
    Beğenildi:
    11
    Ödül Puanları:
    146
    kolay birmeze çeşidi.

    tavuğu önceden haşlamanızda yarar var.

    Bir tavuk
    400 gr ceviz içi
    Bir ekmek içi
    Sarımsak
    Tuz
    Karabiber

    Tavuğu haşlayın, suyunu atmayın. Etlerini didikleyin, ondan sonra cevizi ezip, ekmek içini de ufalayın ve bunları tavuk suyu ile karıştırın. Sarımsağı ezip onu da ekleyin daha sonra tuz ve karabiberini katın. Tuzu az koymaya özen gösterin yoksa ceviz fazlasını kaldırmaz çok tuzlu olabilir. Bu malzemeyi tavuğun üstüne döküp karıştırın. İstenirse üstüne kırmızı biber süs olarak serpilebilir.