Cheesecake (resimli)

Konusu 'Kekler - Pastalar' forumundadır ve fxuxsfxuxs tarafından 23 Kasım 2008 başlatılmıştır.

    23 Kasım 2008
    Konu Sahibi : fxuxsfxuxs
  1. fxuxsfxuxs

    fxuxsfxuxs yanılsamalar ülkesi Pro Üye

    Katılım:
    3 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    2.533
    Beğenildi:
    6
    Ödül Puanları:
    106
    ağır tatlıları sevmeyenler için birebir, gözünüz korkmasın çok kolay, ben yaptığıma göre:)

    1 gün önceden 1 kilo iyi marka yoğurdu tülbente sarıp süzün. 1 kilo süzme yoğurt alıp yapmayı fazla gelir.
    hamuru yaparken margarini eritmiyoruz, oda sıcaklığında olursa daha kolay yoğurulur.
    hamur biraz zor kıvama geliyor, olmadı zannedip bırakmayın.

    hamuru için:
    2 su bardağı un
    1 tatlı kaşığı kabartma tozu
    yarım su bardağı toz şeker
    1 yumurta
    75 gr oda sıcaklığında margarin
    içi için:
    3 yumurta
    yarım su bardağı toz şeker
    yarım su bardağı sıvı yağ
    1 su bardağı süt
    1 paket vanilyalı puding (pişirmeden toz halde ekliyoruz)
    1 paket vanilya
    1 kutu labne peynir(yeşil paket, pınar)
    1 kilo yoğurdu süzüp ekliyoruz)

    hamuru hazırlayıp kelepçeli kalıbın önce tabanını sonra kenarlarını kaplıyoruz. havuz gibi oluyor.
    içini hazırlarken kalıptaki hamuru buzdolabında bekletiyoruz.
    hazırladığımız içi doldurup 170 derecede üzeri kızarana kadar pişiriyoruz. benim fırında 1 saati buluyor. buzdolabına koyup iyice soğuyunca böğürtlen vs. gibi soslarla afiyetle yiyoruz.
     
    Son düzenleme: 23 Kasım 2008
  2. 23 Kasım 2008
    Konu Sahibi : fxuxsfxuxs
  3. fxuxsfxuxs

    fxuxsfxuxs yanılsamalar ülkesi Pro Üye

    Katılım:
    3 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    2.533
    Beğenildi:
    6
    Ödül Puanları:
    106
    [​IMG]

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    Son düzenleme: 23 Kasım 2008
  4. 23 Kasım 2008
    Konu Sahibi : fxuxsfxuxs
  5. AzRASILAM

    AzRASILAM Popüler Üye Pro Üye

    Katılım:
    26 Nisan 2008
    Mesajlar:
    19.133
    Beğenildi:
    4.233
    Ödül Puanları:
    238
    süper gözüküyor
    pişmiş hali yokmu
    onu da merak ettim deniyeceem ama
    ellerine sağlıkcnm
     
  6. 23 Kasım 2008
    Konu Sahibi : fxuxsfxuxs
  7. fxuxsfxuxs

    fxuxsfxuxs yanılsamalar ülkesi Pro Üye

    Katılım:
    3 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    2.533
    Beğenildi:
    6
    Ödül Puanları:
    106
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  8. 23 Kasım 2008
    Konu Sahibi : fxuxsfxuxs
  9. fxuxsfxuxs

    fxuxsfxuxs yanılsamalar ülkesi Pro Üye

    Katılım:
    3 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    2.533
    Beğenildi:
    6
    Ödül Puanları:
    106
    pişmiş hali de geldi
    çocuklar içinde tam bir kalsiyum deposu, kızım büyüsün ona da yediricem
     
  10. 23 Kasım 2008
    Konu Sahibi : fxuxsfxuxs
  11. icimdeki_sen

    icimdeki_sen 17.10.2014 miladim kizim Pro Üye

    Katılım:
    20 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    4.978
    Beğenildi:
    77
    Ödül Puanları:
    153
    cok güzel görünüyor canim...
    kesin tadida öyledir..
    ellerine saglik...
     
  12. 23 Kasım 2008
    Konu Sahibi : fxuxsfxuxs
  13. megilara

    megilara onelife,onesoul,onelove.. ÜZGÜN Pro Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2008
    Mesajlar:
    3.385
    Beğenildi:
    24
    Ödül Puanları:
    148
    wawwwww
    çok güzel görünüyor....
     
  14. 23 Kasım 2008
    Konu Sahibi : fxuxsfxuxs
  15. ayxsxel

    ayxsxel Aktif Üye Üye

    Katılım:
    14 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    331
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    Bizde dün yaptık.Eger evde olmasaydı kesin yapardık.cok seviyoruz bizde bu keki....ellerinize saglık
     
  16. 25 Kasım 2008
    Konu Sahibi : fxuxsfxuxs
  17. aboo

    aboo Aktif Üye Üye

    Katılım:
    11 Ekim 2008
    Mesajlar:
    11
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    hazırlanışını daha detaylı yazarmısınız? ben anlamadım
     
  18. 25 Kasım 2008
    Konu Sahibi : fxuxsfxuxs
  19. Elis

    Elis Guest

    bunu bende deniycem karar verdim ama buranin yogurtlari sulu sulu olur,turk yogurdu gibi degil yani....olur dime buranin yogurdu.............