Çiğ köfte

Konusu 'Köfteler' forumundadır ve Elif tarafından 7 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    7 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.619
    Beğenildi:
    5.147
    Ödül Puanları:
    438
    Köftelik bulguru derin bir kabın içerisine alıp bir su bardağı sıcak su ile
    ıslatıp 25-30 dakika bekletin.
    Daha sonra kıymayı,ince ince doğranmış soğanları,domatesi,baharatları ve
    salçayı katıp iyice yoğurun.
    Ara sıra su ekleyerek yoğurmaya devam edin.
    Köftelik bulgur iyice yumuşadıktan sonra kıyılmış maydanozu koyun, bulgura
    karıştırın.
    Avcunuzu ıslatarak şekil verin.
    Sumaklı soğan garnitürü ile servis yapın.