Ciğer Kebabı

Konusu 'Kebaplar' forumundadır ve Elif tarafından 17 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    17 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.619
    Beğenildi:
    5.147
    Ödül Puanları:
    438
    Ciğerin zarını soyup, tavla zarı iriliğinde doğrayın.
    Isıtılmış sıvıyağda ciğerleri arada bir çevirerek kızartın (tuz ilave etmeden).
    İnmesine yakın tuz, kırmızı pulbiber ve kekik serpiştirerek delikli kepçe ile servis tabağına alın.
    Havuçları ve patatesleri küp küp doğrayıp ayrı bir tavada kızartın.
    Sebzeleri ciğerlerle karıştırın.
    Piyazlık doğranmış soğanları tuzla ovup yıkayın.
    Soğanı ince kıyılmış maydanozla karıştırın.
    Ciğer kebabının yanında servis yapın.