Ciğer/ Pakistan mutfağı

Konusu 'Dünya Mutfakları' forumundadır ve Elif tarafından 19 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    19 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.644
    Beğenildi:
    5.180
    Ödül Puanları:
    438
    Ciğer dilimlerini uzunlamasına ikiye kesip kenara koyun.
    Orta boy bir kaba sarmısak, tuz, pul biber, karabiber ve limon suyunu koyup karıştırın.
    Ciğerleri hazırladığınız bu karışıma koyup 1 saat bekletin.
    Bir tavada tereyağını eritip ciğer dilimlerini sık sık çevirerek kızartın. Delikli kepçeyle çıkarıp sıcak olarak servis yapın