çikolatali kek

Konusu 'Kekler - Pastalar' forumundadır ve THE DREAMER tarafından 10 Haziran 2008 başlatılmıştır.

    10 Haziran 2008
    Konu Sahibi : THE DREAMER
  1. THE DREAMER

    THE DREAMER Aktif Üye Üye

    Katılım:
    29 Şubat 2008
    Mesajlar:
    58
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    76
    MARGARIM VE KUCUK PARCALAR SEKLINDE KIRDIGINIZ CIKOLATALARI MICRO ONDE YADA TUPTE IYICE ERITIN;

    ONCELIKLE YUVARLAK BIR KEK KALIBINA MARGARIN SURUP HAFIFCE UNLAYIN;BU ARADA KEKIN USTUNU SUSLEMEK ICIN BIR PAKET PUDING HAZIRLAYIP SOGUMASI ICIN BUZDOLABINA KOYABILIR VE UZERINI ISTEGE BAGLI SUSLEYEBILIRSINIZ;AYRICA PASTANIN SEKER ORANI ISTEGE GORE COGALTILABILINIR;

    125 GR MARGARIN
    200 GR SIYAH CIKOLATA TABLAET SEKLINDE YADA NORMAL CIKOLATA DA KULLANABILIRSINIZ
    130 GR TOZ SEKER
    150 GR UN
    5 YUMURTA
    1 PK KABARTMA TOZU

    ERITMIS OLDUGUNUZ MARGARIN VE CIKOLATAYI DRIN BIR KABA ALIP,ICERSINE K .TOZU,UN ve SEKERI EKLEYIP OMLET GIBI IYICE CIRPIN;BU ISLEM BITTIGI ZAMAN KARISIMI YAGLAYIP UNLADIGINIZ KEK KALIBINA EKLEYIP 200 DERECEDE ONCEDEN ISITILMIS FIRINA ATIP YAKLASIK 30 VEYE 35 DK;PISIRIN.SOGUDUKTAN SONRA UZERINI PUDING ILE SUSLEYIP HINDISTAN CEVIZI BOBBON ILE ISTEGE BAGLI SUSLEYP SERVIS YAPABILIR YADA HIC SUSLEMEDENDE KEK SEKLINDE YIYEBILIRSINIZ;HEPINIZE AFIYET OLSUN