Çılbır

Konusu 'Yumurta Yemekleri' forumundadır ve yesilim tarafından 8 Haziran 2008 başlatılmıştır.

    8 Haziran 2008
    Konu Sahibi : yesilim
  1. yesilim

    yesilim Popüler Üye Pro Üye

    Katılım:
    25 Kasım 2006
    Mesajlar:
    9.033
    Beğenildi:
    11
    Ödül Puanları:
    148
    Yayvan ve derin olmayan bir tencereye bol su koyarak kaynatın.
    İçine bir kaşık tuz ve sirke atın. Kaynayan suyun içine yumurtaları, dağılmamalarına özen göstererek çok yakından kırın.
    Beyazları tamamen pişince kevgirle süzerek, sarıları dağılmadan servis tabağına çıkarın.
    Üzerine sarımsaklı yoğurt dökün.
    Kırmızı biberi tereyağında kızdırın.
    Hazırlanan sosu servis tabağının üzerinde gezdirin.
     
  2. 27 Eylül 2008
    Konu Sahibi : yesilim
  3. sevgi okyanusu

    sevgi okyanusu tek taşımı o aldı:) Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2008
    Mesajlar:
    430
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    evet çok hoştur eminim...bende yumurtayı bazen suya kırarım daha hafifi oluyo üzerine karabiber pul biber ohhh yemede yanında yat
     
  4. 27 Eylül 2008
    Konu Sahibi : yesilim
  5. nidah

    nidah Sabır ve Dua...!! Üye

    Katılım:
    22 Ocak 2008
    Mesajlar:
    6.149
    Beğenildi:
    238
    Ödül Puanları:
    153
    ay canım çekti yaaaaaaa
     
  6. 27 Eylül 2008
    Konu Sahibi : yesilim
  7. HanimKelesimiGetir

    HanimKelesimiGetir TEK DİL TEK VATAN Pro Üye

    Katılım:
    20 Mart 2008
    Mesajlar:
    83.032
    Beğenildi:
    33.332
    Ödül Puanları:
    563
    Benimde çok sevdiğim bir yemek
    Son derece doyurucu ve besleyici
    Ellerinze sağlık