Cılbır

Konusu 'Yumurta Yemekleri' forumundadır ve Elif tarafından 3 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    3 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.653
    Beğenildi:
    5.191
    Ödül Puanları:
    438
    Genis bir tencereye üç parmak yüksekliginde su doldurup kaynatin. 6 yumurtayi birer birer kepçenin içine kirin. Dagilmamalarina dikkat ederek kaynayan suya aktarin.
    2-3 dakika sonra pisen yumurtalari kevgirle sudan alip servis tabagina yerlestirin. Üzerine sanmsakli yogurt ve tereyaginda kizdirilmis kirmizibiber gezdirip servis yapin
     
    Son düzenleme: 22 Ocak 2009
  2. 8 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  3. incitanemtuana

    incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Pro Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2007
    Mesajlar:
    25.557
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    198
    benim cilbir diye bildigim tarifte ise
    süzme yogurt sarimsak ve tuzla karisdirilip kaseye konur üzerine kabuguyla haslanip kesilmis veya tavada kavrulmus yumurta konup üzerine kirmizi biber yagli dökülür oda kolay ve lezzetli
     
  4. 9 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  5. drydeniss

    drydeniss Popüler Üye Üye

    Katılım:
    17 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    2.211
    Beğenildi:
    7
    Ödül Puanları:
    106
    elif cim. ben bayılırım cılbır aaa. yarın akşama da yapacağım. misafirlerim varya. değişiklik olur sofrada...
     
  6. 16 Nisan 2013
    Konu Sahibi : Elif
  7. de_niz

    de_niz Yol arkadaşım Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2013
    Mesajlar:
    5.483
    Beğenildi:
    85
    Ödül Puanları:
    93
    Sabah kahvaltıları için harika bi tat