Çilekli parfe

Konusu 'Kekler - Pastalar' forumundadır ve senabrnwi tarafından 16 Eylül 2008 başlatılmıştır.

    16 Eylül 2008
    Konu Sahibi : senabrnwi
  1. senabrnwi

    senabrnwi Aktif Üye Üye

    Katılım:
    3 Ekim 2007
    Mesajlar:
    258
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    oda sıcaklığındaki margarini krem peynir tozşeker ve krem şanti ile karıştırın.kuru üzüm,fındık,rendelenmiş limon ve portakal kabuklarını ekleyin.çilekleri de ikiye bölün ve karışıma ekleyin.orta büyüklükteki bir kalıbı hafifçe ıslatıp karışımı dökün.bir gece buzlukta bekletin.kalıptan servis tabağına ters olarak çıkartın.daha sonra dolapta 2 saat daha bekletin(buzlukta değil)ve servis yapın

    oda sıcaklığındaki margarini krem peynir tozşeker ve krem şanti ile karıştırın.kuru üzüm,fındık,rendelenmiş limon ve portakal kabuklarını ekleyin.çilekleri de ikiye bölün ve karışıma ekleyin.orta büyüklükteki bir kalıbı hafifçe ıslatıp karışımı dökün.bir gece buzlukta bekletin.kalıptan servis tabağına ters olarak çıkartın.daha sonra dolapta 2 saat daha bekletin(buzlukta değil)ve servis yapın

    100 gr.margarin
    300 gr.krem peynir
    yarım su bardağı tozşeker
    2 su bardağı krem şanti
    1 su bardağı fındık
    200 gr.kuru üzüm
    yarım rendelenmiş portakal kabuğu
    yarım rendelenmiş limon kabuğu
    250 gr.çilek

    oda sıcaklığındaki margarini krem peynir tozşeker ve krem şanti ile karıştırın.kuru üzüm,fındık,rendelenmiş limon ve portakal kabuklarını ekleyin.çilekleri de ikiye bölün ve karışıma ekleyin.orta büyüklükteki bir kalıbı hafifçe ıslatıp karışımı dökün.bir gece buzlukta bekletin.kalıptan servis tabağına ters olarak çıkartın.daha sonra dolapta 2 saat daha bekletin(buzlukta değil)ve servis yapın