Çiroz salatası

Konusu 'Mezeler - Ordövrler' forumundadır ve Elif tarafından 20 Kasım 2008 başlatılmıştır.

    20 Kasım 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.610
    Beğenildi:
    5.137
    Ödül Puanları:
    438
    Izgarada çevirerek yakmadan pişirin.
    Sonra başlarını ayıklayın.
    Yağlı kağıda sarın.
    Düz ve sert bir zemin üzerinde havan tokmağı ile dövün.
    Kılçıklarını, derisini çıkartıp temizleyin.
    Balıkları küçük parçalara ayırıp sirke içinde 10-15 dk. bekletin.
    Sirkenin fazlasını döküp üzerine zeytinyağı gezdirin.
    Dereotu ekleyerek servis yapın.

    kaynak:lezizmezeler.com