Çıtır börek

Konusu 'Börekler' forumundadır ve keri34 tarafından 8 Şubat 2009 başlatılmıştır.

    8 Şubat 2009
    Konu Sahibi : keri34
  1. keri34

    keri34 derinin annesi Üye

    Katılım:
    10 Ekim 2007
    Mesajlar:
    1.724
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    148
    kabul gunlerınde servıs etmek ıcın cok pratık bır borek

    bır kasede zeytınyag ve suyu karıstırın.

    3 adet yufka
    1 cay bardagı zeytınyag
    1 cay bardagı su
    iç malzemesı:
    250gr.beyaz peynır
    yarım demet maydanoz
    üzerıne:
    susam

    ılk yufkayı acın yufkayı sulu karısımla ıslatıp 8e bolun.her ucgenın genıs tarafına peynır maydanoz karısımından koyup sıgara boregı gıbı sarın.dıger yufkalarıda aynı sekılde hazırlayın.bır kaseye 2 su bardagı su koyup boreklerı bu suya batırıp cıkarın.yaglanmıs tepsıye dızın.uzerıne susam serpıp onceden ısınmıs fırında kızarana kadar pısırın.