cok acil lütfen bakıp bilginiz var ıse yorum yapabılır mısınız arkadaslar

Konusu 'Jinekoloji / Kadın Hastalıkları' forumundadır ve paylaxsxxixm tarafından 20 Mart 2008 başlatılmıştır.

    20 Mart 2008
    Konu Sahibi : paylaxsxxixm
  1. paylaxsxxixm

    paylaxsxxixm Aktif Üye Üye

    Katılım:
    26 Nisan 2007
    Mesajlar:
    154
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    merhaba arkadaslar uzun zamandır yaptırmak ıstedıgım hormon testını nihayet yaptırdım ve sonucları aldım fakat doktorumla görüşüp yorumlatamadım eger bılgınız var ıse sayet sonuclar hakkında yorum yapabılır mısınız arkadaslar buna cok ıhtıyacım var cok merak edıyorum
    SONUCLAR sonuc REFERANS ARALIĞI

    B_HCG 0,5 0,0 -5,0
    E2 41,5 9,4-693,1
    FSH 5,8 1,6-150,0
    FT3 3,05 1,90-4,90
    FT4 0,92 0,70-1,70
    LH 4,1 0,5-65,0
    PROLAKTİN 8,5 1,0-27,0
    TESTESTERON 31,5 0,0-1000,0
    TSH 2,37 0,25-5,00
     
  2. 20 Mart 2008
    Konu Sahibi : paylaxsxxixm
  3. EU1

    EU1 Guest

    Valla canım bişey yok gibi duruyo ama sen yine de bir doktoruna göster.
     
  4. 20 Mart 2008
    Konu Sahibi : paylaxsxxixm
  5. edali368

    edali368 Guest

    değerlerin gayet normal canım canını sıkma
     
  6. 20 Mart 2008
    Konu Sahibi : paylaxsxxixm
  7. paylaxsxxixm

    paylaxsxxixm Aktif Üye Üye

    Katılım:
    26 Nisan 2007
    Mesajlar:
    154
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    Arkadaslar Yazimda Sorun Oldu Birinci Degerler Benim Degerlerim Ikinci Degerler Referans Araliklari
     
  8. 20 Mart 2008
    Konu Sahibi : paylaxsxxixm
  9. minikserçe

    minikserçe Aktif Üye Üye

    Katılım:
    28 Şubat 2007
    Mesajlar:
    67
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    kızlar benimkilerde bunlar dr. iyi dedi ama başka dr. sordum iyi değil dedi..
    TSH 4.67
    TT4 9.34
    TT3 165
    PROLAKTİN 14.97 BİLGİLENDİRİSENİZ SEVİNİRİM
     
  10. 20 Mart 2008
    Konu Sahibi : paylaxsxxixm
  11. Rockwell

    Rockwell I Rock :)) Üye

    Katılım:
    22 Haziran 2007
    Mesajlar:
    3.720
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    106

    Canim troid degerin biraz yuksek cikmis gerci 5.00'e kadar normal diyorlar ama onu bi sor doktoruna derim. Kilo sorunun var mi? Deger ne kadar yuksekse troidlerin o kadar yavas calisiyo demektir.
     
  12. 20 Mart 2008
    Konu Sahibi : paylaxsxxixm
  13. corumlukxixz

    corumlukxixz Aktif Üye Üye

    Katılım:
    11 Ekim 2007
    Mesajlar:
    38
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    76

    Bu testi hangi amaçla yaptırdınız? Gebelik için mi? Değerler normal görünüyor. Tuzdan uzak durmanızda fayda var. Bir de kilo varmı?
     
  14. 20 Mart 2008
    Konu Sahibi : paylaxsxxixm
  15. corumlukxixz

    corumlukxixz Aktif Üye Üye

    Katılım:
    11 Ekim 2007
    Mesajlar:
    38
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    76
    Hipertiroid için ilaç kullandınız mı? eğer kulandıysanız ilaç bittikten sonra tekrar test yapmanızı isteyecektir doktorunuz
     
  16. 21 Mart 2008
    Konu Sahibi : paylaxsxxixm
  17. paylaxsxxixm

    paylaxsxxixm Aktif Üye Üye

    Katılım:
    26 Nisan 2007
    Mesajlar:
    154
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    iyiy aksamlar corumlu kız bu testı bebek istedıgımız için yaptırdım sadece arastırma amaclı herhangı bır sorun var mı dıye .tuz bıraz kacırıyorum bunu nasıl anladınız ayrıca boyum 159 ve kılom 66 buda fazla benım için farkındayım pekı herhangı bır sorun var mı baska sımdıden tesekkür ederım
     
  18. 21 Mart 2008
    Konu Sahibi : paylaxsxxixm
  19. soguknevale

    soguknevale princesa Üye

    Katılım:
    13 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    224
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    demin sordum bende bu soruyu başka topicte..hangi gün yaptırdınız hormon testini?
    reglin 3. günü mü?