Çökertme Kebabı

Konusu 'Kebaplar' forumundadır ve Elif tarafından 16 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    16 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.627
    Beğenildi:
    5.161
    Ödül Puanları:
    438
    2 su bardağı yoğurdu, yarım su bardağı su ile koyu bir kıvama gelene dek çırpın.
    Yıkadığınız 2 adet patatesi kibrit çöpü gibi ince ince doğrayın.
    Dana biftekleri de bir parmak kalınlığında kesin.
    Önce patatesleri kızartın, ardından ince kesilmiş bifteği arkalı önlü kızarana dek pişirin.
    Servis tabağına önce yoğurdu alın.
    Üzerine kızarmış patatesleri bifteği yayın.
    1 çorba kaşığı tereyağını eritin.
    Kırmızıbiberi ilave ederek sosu kebabın üzerine gezdirin.
    Sıcak olarak servis yapın.