Deepfreeze'de ve Derin Dondurucuda Saklanan Gıdalar

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve xsxehrazat35 tarafından 16 Mayıs 2007 başlatılmıştır.

    16 Mayıs 2007
    Konu Sahibi : xsxehrazat35
  1. xsxehrazat35

    xsxehrazat35 Yeni Üye Üye

    Katılım:
    9 Nisan 2007
    Mesajlar:
    515
    Beğenildi:
    0
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Kızlar bugün özenip bakla aldım,içini çıkarıp deep freeze atmak istiyorum,direk atsam olurmu,yoksa kararmaması için usulü var mı?
     
  2. 17 Mayıs 2007
    Konu Sahibi : xsxehrazat35
  3. xsxehrazat35

    xsxehrazat35 Yeni Üye Üye

    Katılım:
    9 Nisan 2007
    Mesajlar:
    515
    Beğenildi:
    0
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Beni duyan yok mu?Lütfen zor bir soru değil.
     
  4. 17 Mayıs 2007
    Konu Sahibi : xsxehrazat35
  5. Nisan21

    Nisan21 Taze Bekar ( mihrace ) Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    514
    Beğenildi:
    1
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    haşlayıp koysan daha iyi olur sanırım
     
  6. 3 Eylül 2008
    Konu Sahibi : xsxehrazat35
  7. Borzo

    Borzo Mucizemmm Pro Üye

    Katılım:
    25 Aralık 2007
    Mesajlar:
    3.010
    Beğenildi:
    1
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Deepfreezda Özellikle sebze,Yada kalan İç Börek et Harcı Falan saklanabiliyor...
     
  8. 3 Eylül 2008
    Konu Sahibi : xsxehrazat35
  9. sebzeleri çiğ değil de şoklatarak saklayın.kaynayan suya bir iki dakika bırakıp hemen ardından soğuk su altına tutun.özellikle yeşil sebzelerin rengini çok iyi koruduğunu görürsünüz.bezelye için de aynı şeyi yapabilirsiniz
     
  10. 3 Eylül 2008
    Konu Sahibi : xsxehrazat35
  11. Lady34

    Lady34 ♥Kocasının Bebek'i♥ Pro Üye

    Katılım:
    6 Haziran 2008
    Mesajlar:
    13.567
    Beğenildi:
    0
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    nohutu biraz fazla yaptım 2 kişi olduğumuzdan bitmeyecek yarısını öylece difrize atsam ?
     
  12. 3 Eylül 2008
    Konu Sahibi : xsxehrazat35
  13. melody

    melody Yeni Üye Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    305
    Beğenildi:
    2
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    ben de nohut ve fasulye haşlayıp dolaba koydum kolay pişsin diye yaptığımda..
    mercimek de haşladım ama abartmışım haşlamayı biraz :KK43:
     
  14. 3 Eylül 2008
    Konu Sahibi : xsxehrazat35
  15. Borzo

    Borzo Mucizemmm Pro Üye

    Katılım:
    25 Aralık 2007
    Mesajlar:
    3.010
    Beğenildi:
    1
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şimdiye kadar Hiç denemedim Nohut ve fasülyeyi..
    Bende Öyle yapıyım artık...
    Bu arada Kış için neler Hazırladınız..
     
  16. 3 Eylül 2008
    Konu Sahibi : xsxehrazat35
  17. gxoxnxuxlyarasxix

    gxoxnxuxlyarasxix Mucizem'sin OĞLUM Üye

    Katılım:
    27 Nisan 2008
    Mesajlar:
    6.713
    Beğenildi:
    4
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    canım nohut ve fasulyeyi haşladığında fazla olursa yarısını poşetleyip buzluga at...
    ben kalan dolma harcımıda saklama kabına koyup buzluga atıyorum...
    şimdiye kadar buzluğa bir sürü sebze attım...
    vişne koydum kışın komposto yapmak için...
    taze fasulye ve domatesi kavurup koydum...
    yada sadece taze fasulyeyi haşlayıp öyle koydum...
    dolmalık biber koydum...
    bezelyede atıyorum buzluga...bunları koyabilirsin canım...
     
  18. 3 Eylül 2008
    Konu Sahibi : xsxehrazat35
  19. EU1

    EU1 Guest

    Peki kalan ymekleri poşetleyip mi atiyorsunuz yoksa kaptami