Defneli Sosis Sote

Konusu 'Et Yemekleri' forumundadır ve Elif tarafından 6 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    6 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.627
    Beğenildi:
    5.161
    Ödül Puanları:
    438
    Yarım kg sosisi de parmak parmak şeklinde doğrayın. Tavada birkaç dakika kızartın. 2 Çorba kaşığı domates püresi, 5 adet defne yaprağı, ve 2 su bardağı suyu tavaya ilave edin. Malzemeleri karıştırıp 15 dakika kadar haşlayın.
    Ocaktan alındıktan sonra dilerseniz pilav ya da patates püresi ile ya da değişik garnitürlerle servis yapın.