değerlerimi değerlendirin lütfennnn....

Konusu 'Gebelik' forumundadır ve ece ayxsxe tarafından 15 Temmuz 2008 başlatılmıştır.

    15 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : ece ayxsxe
  1. ece ayxsxe

    ece ayxsxe Aktif Üye Üye

    Katılım:
    29 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    256
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    ESTRADİOL 66,06
    FSH 6,34
    LH 5,97
    TSH1,88
    PROGESTERON 1,68
    PROLAKTIN 23,16
    IS 490,99
    DEĞERLERİM BUNLAR DEĞERLERİMİ DEĞERLENDİRİSENİZ ÇOOK SEVİNİCEM.DRUMDAN BİŞİ ANLAMIYORUM NE TEDAVİ VERİYOR NEDE AÇIKLAMA YAPIYOR. SADECE SOYUYO BİZİ WALLA. ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKUR EDERİM..:KK46::uhm::KK46:
     
  2. 15 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : ece ayxsxe
  3. tatlicadiarzu

    tatlicadiarzu O Bir Dadas Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    2.107
    Beğenildi:
    9
    Ödül Puanları:
    106
    sitedeki değerlerinizmi bunlarbenneyaptımki
    hayret bunca yıllık üyeyim 5 paralık değerim yok çok kırıldım sayın yetkililertatlicadiarzu
     
  4. 15 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : ece ayxsxe
  5. beyazkedxix

    beyazkedxix Aktif Üye Üye

    Katılım:
    26 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    331
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    Merhaba Ece Ayşe doktorlar hastalarını gerçekten bilgilendirmiyorlar bende sonuçlarıma internetten baktım sizde öyle yapabilirsiniz çok geçmiş olsuna.s.
     
  6. 15 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : ece ayxsxe
  7. ece ayxsxe

    ece ayxsxe Aktif Üye Üye

    Katılım:
    29 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    256
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    umarım bu değerleri yaptırmak zorunda kalmadan evlendiğin zaman anne olursun. inan çok zor...
     
  8. 15 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : ece ayxsxe
  9. ece ayxsxe

    ece ayxsxe Aktif Üye Üye

    Katılım:
    29 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    256
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    teşekkur ederim. . sanada geçmiş olsun.
     
  10. 15 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : ece ayxsxe
  11. sepetsepetyumurta

    sepetsepetyumurta Bırakın Parlicaaam:) Üye

    Katılım:
    21 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    1.417
    Beğenildi:
    27
    Ödül Puanları:
    108
    canım prolaktinin normal değerleri 1.20-29.93 arasında progesteron - , folikül 0.1-0.3 , luteal f. 1.2-15.9 ve post men 0.1-0.2 arasında olmalı imiş.bende önümdeki sonuç kağıdıma bakıyorum.bu değerler arasında ie sorun yok deniyor.ama verdiğin diğer değerler bende bakılmadı.şimdide bu aklıma takıldı bak.
     
  12. 15 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : ece ayxsxe
  13. sepetsepetyumurta

    sepetsepetyumurta Bırakın Parlicaaam:) Üye

    Katılım:
    21 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    1.417
    Beğenildi:
    27
    Ödül Puanları:
    108
    progesteron için bir aralık değeri verilmemiş
     
  14. 15 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : ece ayxsxe
  15. sibel07

    sibel07 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    3 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    1.234
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    106
    CANIM BEN ŞUANDA LABARATUVARDAYIM ORDAN YAZIYORUM PROGESTERON:0,2-1,7 NORMAL DEĞERLERİ
    LH : 0,2-15
    FSH :2-10
    PROLAKTİN:1,39 - 24,2
    TSH:0,3-4
    ESTRODİOL:23-145
    BUNLAR NORMAL DEĞERLER.SENİNKİDE NORMAL DEĞERLER ARASINDA KORKMA CANIMCIM.:uhm::icecream:
     
  16. 15 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : ece ayxsxe
  17. FOKURFOKUR

    FOKURFOKUR Popüler Üye Üye

    Katılım:
    6 Aralık 2007
    Mesajlar:
    459
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    108
    sibelcim bu adetin 3, günü olması gereken degerler degilmi
     
  18. 15 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : ece ayxsxe
  19. sibel07

    sibel07 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    3 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    1.234
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    106
    Ona dikkat etmeden bilgisayardan aldim zaten ama çoğuda 3.gün bakiliyor zaten.
    Yinede dokturuna açik açik sorup öğrenmesi daha iyi olur.