Denenmiş Pratik Milföy Baklavası-Resimli

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve nisan annesi tarafından 13 Ağustos 2008 başlatılmıştır.

    13 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : nisan annesi
  1. nisan annesi

    nisan annesi bebegım Üye

    Katılım:
    7 Ocak 2008
    Mesajlar:
    762
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    86
    milföy hamurlarının her birini dört eşit parçaya keserek küçük kareler haline getirin.
    her birinin ortasına birer tutam cevizli harçtan ekleyi köşelerini üstte birleştirerek gül şekli verin(şekil size kalmış)fırın tepsisine yan yana dizin önceden ısıtılmış 180 derece ayarlı fırında üstü kızarana kadar piirin soğumaya bırakın
    sonra şerbeti toz şeker ve suyu tencereye alın kaynatın limon suyunu ilave edip bir taşım kaynatın sonra milföylü hamurun üstüne hafif hafif gezdirin şerbeti iyice çekince antepfıstığı ile süsleyerek servis edin şimdiden afiyet olsun
     
    Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2008
  2. 13 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : nisan annesi
  3. nisan annesi

    nisan annesi bebegım Üye

    Katılım:
    7 Ocak 2008
    Mesajlar:
    762
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    86
    buda resmi arkadaşlar

    [​IMG]
     
    Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2008
  4. 13 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : nisan annesi
  5. onetimes

    onetimes Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! ÜZGÜN Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    773
    Beğenildi:
    16
    Ödül Puanları:
    108
    milföyle daha önce tatlı yaptım, gerçekten düşündüğümden güzel oldu.. Yanlız ben içine hurma ceviz karışımı dökmüştüm, birde üzerine yumurta sarısı sürmek gerekiyormuş daha çok kızarsın diye..
     
  6. 13 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : nisan annesi
  7. nisan annesi

    nisan annesi bebegım Üye

    Katılım:
    7 Ocak 2008
    Mesajlar:
    762
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    86
    güzel fikir işte yaratıcı olmak her zaman iyidira.s.
     
  8. 13 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : nisan annesi
  9. nisan annesi

    nisan annesi bebegım Üye

    Katılım:
    7 Ocak 2008
    Mesajlar:
    762
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    86
    bekliyorum bende yaptım çok hoştu hafif bi tatlı olmuştu tabi şerbetini ayarlamak düşüyor çok şekerli istiyosanız şekeri fazla az istiyosanız suyu fazla ayarlamak size kalmış afiyet olsun şimdiden
     
  10. 13 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : nisan annesi
  11. Libyana

    Libyana Allah var, Allah yâr... Pro Üye

    Katılım:
    1 Haziran 2008
    Mesajlar:
    6.009
    Beğenildi:
    18
    Ödül Puanları:
    148
    Ellerine sağlık Nisan annesi*
    Annem de çok sık yapar bu tatlıyı...Krema veya şanti de kullanır..
    Biz de isteriz biz de biz de üüüüüüüü
     
  12. 16 Eylül 2008
    Konu Sahibi : nisan annesi
  13. Borzo

    Borzo Mucizemmm Pro Üye

    Katılım:
    25 Aralık 2007
    Mesajlar:
    3.010
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    106
    Arkadaşlar Beğenilerinizi Belirtmek İçin Teşekkür Butonunu Kullanınız.
     
  14. 21 Eylül 2008
    Konu Sahibi : nisan annesi
  15. sinyora

    sinyora Popüler Üye Üye

    Katılım:
    20 Kasım 2006
    Mesajlar:
    579
    Beğenildi:
    5
    Ödül Puanları:
    108
    çok güzel görünüyor ama birşey sormak istiyorum şerbet sıcak olacak demişsiniz
    peki tatlı damı sıcak olacak yani kiside sıcakkenmi dökülecek şerbeti
     
  16. 21 Eylül 2008
    Konu Sahibi : nisan annesi
  17. celibon

    celibon Guest

    şerbetli tatlıların kuralı şudur arkadaşlar tatlı şerbeti güzelcene çeksin istiyorsanız biri sıcak diğeri soğuk olmalıdır

    yani tatlı sıcaksa şerbet soğuk, tatlı soğuksa şerbet sıcak olmalıdır
     
  18. 30 Eylül 2011
    Konu Sahibi : nisan annesi
  19. eslem_merve

    eslem_merve Aktif Üye Üye

    Katılım:
    1 Ağustos 2011
    Mesajlar:
    163
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    61
    evde mılfoy yalılabılır mı acaba