Deniz Ürünlü Salata

Konusu '* Diyet Özel Menü' forumundadır ve dids tarafından 22 Şubat 2009 başlatılmıştır.

    22 Şubat 2009
    Konu Sahibi : dids
  1. dids

    dids f & d Üye

    Katılım:
    26 Eylül 2007
    Mesajlar:
    6.543
    Beğenildi:
    14
    Ödül Puanları:
    148
    Diyet salata

    Mevsim yeşilliklerini iyice yıkayıp, süzdürün. Kalamarları ve ayıklanmış karidesleri, sirkeli tuzlu suyu kaynatıp içine atın. Balık filetolarını varsa mangalda, yoksa teflon bir tavada ızgara edin.

    Mevsim yeşillikleri
    2 adet uskumru balığı (fileto edilmiş)
    6 adet kalamar
    8 adet karides
    1 tatlı kaşığı sirke
    1 tatlı kaşığı tuz
    l kahve fincanı balsamik sos

    Kıyılmış mevsim yeşilliklerini, haşlayıp, süzdürdüğünüz kalamar ve karidesleri, balsamik sosla harmanlayın ve servis tabağına alın. Izgara balıkla birlikte servis yapın.