Derindondurucu da hamurişi

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve Payam tarafından 14 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

    14 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : Payam
  1. Payam

    Payam Hayat ben sana küstüm.... Üye

    Katılım:
    19 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    140
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    arkadaşlar derin dondurucuya atılan kek-börek tarzı şeyleri özel tariflemi yapıyorsunuz.ben sadece sigara böreği, sosyete mantısı sarıp atıyorum.Kurabiye,kandil simiti,poaça'yı nasıl atıyorsunuz?çıkınca ne kadar sürede normale dönüyor?ısıtıyormusunuz?
     
  2. 14 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : Payam
  3. Payam

    Payam Hayat ben sana küstüm.... Üye

    Katılım:
    19 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    140
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    ilk bilgi benden olsun.ben sigara böreğini sardıktan sonra tepsiye birbirine değmeyecek şekilde sıraladıktan sonra derin dondurucuya atıyorum.biraz donduktan sonrada buzdolabı poşetlerine dolduruyorum.hem birbirine yapışmıyor,hem de şekilleri bozulmuyor.çıkarır çıkarmazda kızartıyorum.sorunsuz ve çok güzel oluyor.
     
  4. 15 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : Payam
  5. MaviEge

    MaviEge DENİZCİM VE BİRİCİK KIZIM Üye

    Katılım:
    22 Şubat 2008
    Mesajlar:
    4.428
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    38
    ben dondurucuya ne olursa atıyorum.ya kendiliğinden açılıyor ya da yavaş yavaş az ısıda ısıtıyorum.yufka,kalan ekmek hamurunu bile atıyorum.pişmiş,pişmemiş börek,poğaça vs her şey atıyorum.
     
  6. 17 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : Payam
  7. HeartLess

    HeartLess HUZUR MELEĞİMSİN SEN.. Pro Üye

    Katılım:
    20 Ekim 2007
    Mesajlar:
    12.847
    Beğenileri:
    10
    Ödül Puanları:
    0
    Derin dondurucuya hamurişi koyarım bende...
    su böreği,poğaça,pişmemiş elmalı pasta,sigara ve gül böreği vs. bile koydum...
    pişmişleri mikrodalgada ısıtıyorum,pişmeyenleri de çıkarıp fırında piriyorum..
    çok da güzel oluyor.
    hatta,bir kere baklava koydum ve ısıttığımda harika bir tatla karşılaştım...
    tavsiye ediyorum...
     
  8. 23 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : Payam
  9. nesrin111

    nesrin111 hayat boş boş boş Üye

    Katılım:
    28 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    3.884
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    valla annem poğaça,kek,böek.vs herşeyi atıyor dondurucuya..misafir geldiğinde de çıkartıyor...mesela poğoça börek falansa ısıtıyor..sıcak sıcak güzel oluyor diye ama gerek yok ısıtmaya...özel bir tariflede yapmıyor..her zaman nasıl yapıyorsan öyle yap,at..
     
  10. 23 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : Payam
  11. samyeli34

    samyeli34 Aktif Üye Pro Üye

    Katılım:
    14 Ağustos 2006
    Mesajlar:
    1.898
    Beğenileri:
    47
    Ödül Puanları:
    48
    ben kek yapıp koydum ama nasıl ısıtacagımı bılemıyorum..
    mesela bogca yapmıştım ama ısıttıktan sonrada serttı nerde hata yaptım anlamıyorum..
    acaba dıyorum fırını ısıtıp oylemı koymak gerek...
     
  12. 23 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : Payam
  13. azad

    azad canişimm Üye

    Katılım:
    28 Kasım 2008
    Mesajlar:
    732
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    canım kek zaten 1 - 2 saat sonra buzu açılır

    poaçayı tavaya koyup kapağını kapatıp kısık ateşte ısıtabilirsinkaydirigubbakcemile5
     
  14. 23 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : Payam
  15. nesrin111

    nesrin111 hayat boş boş boş Üye

    Katılım:
    28 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    3.884
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    evet ısıtmana gerek yok keki..kendi kendine açılır..
     
  16. 23 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : Payam
  17. samyeli34

    samyeli34 Aktif Üye Pro Üye

    Katılım:
    14 Ağustos 2006
    Mesajlar:
    1.898
    Beğenileri:
    47
    Ödül Puanları:
    48

    ayy cok teşekkur ederım...
    ıyıkı sordum sızde yazdınız yoksa ben aldıgım gıbı fırına atardım..
    pogacayı tavada ısıtmak aklıma gelmezdı sayenızde deneyecegım...
    teşekkur ederım...
     
  18. 23 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : Payam
  19. samyeli34

    samyeli34 Aktif Üye Pro Üye

    Katılım:
    14 Ağustos 2006
    Mesajlar:
    1.898
    Beğenileri:
    47
    Ödül Puanları:
    48
    cahıllık işte ...
    ogrendım sayenızde teşekkur ederım sızede...
     
Benzer Konular: Derindondurucu hamurişi
Forum Başlık Tarih
Mutfak Püf Noktaları İçli köfte derindondurucuda nasıl saklanır? :( 2 Mart 2014
Mutfak Püf Noktaları Elmalı kurabiye içi derindondurucuya atılırmı 16 Nisan 2012
Mutfak Püf Noktaları **tasarruflu derindondurucu markası?** 20 Temmuz 2009
Mutfak Püf Noktaları Derindondurucudaki mantar nasl piiricem 23 Mart 2009
Mutfak Püf Noktaları dondurucuda kek,poğaça,hamurişi.. 4 Nisan 2011