Dızmana-Resimli

Konusu 'Hamur İşleri' forumundadır ve emilia tarafından 8 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    8 Aralık 2008
    Konu Sahibi : emilia
  1. emilia

    emilia Emina Üye

    Katılım:
    17 Ekim 2007
    Mesajlar:
    901
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    108
  2. 8 Aralık 2008
    Konu Sahibi : emilia
  3. cherryblossom

    cherryblossom Popüler Üye Üye

    Katılım:
    2 Eylül 2008
    Mesajlar:
    1.314
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    106
    ay sen de bulgaristanlı mısın :teytey:
    ben bayılırım dizmanaya ismi çok komik ama tadı süper kaydirigubbakcemile2
    annem çok güzel yapar
    bence bir de bunu çükündür denilen şeker pancarı balıyla yiyeceksiniz asıl mmmm yeme de yanın da yat :sm_cool:

    eklediğin için teşekkürlerkaydirigubbakcemile5
     
  4. 8 Aralık 2008
    Konu Sahibi : emilia
  5. emilia

    emilia Emina Üye

    Katılım:
    17 Ekim 2007
    Mesajlar:
    901
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    108

    ya boyol macır gızanıyız :) evet çükündür balıyla çok iyi oluyor..nede olsa bizim yöremizin büreği becanım :)
     
  6. 8 Aralık 2008
    Konu Sahibi : emilia
  7. cherryblossom

    cherryblossom Popüler Üye Üye

    Katılım:
    2 Eylül 2008
    Mesajlar:
    1.314
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    106
    toşnu tööle te! kaydirigubbakcemile3:teytey:
     
  8. 8 Şubat 2012
    Konu Sahibi : emilia
  9. duygu45

    duygu45 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    30 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    738
    Beğenildi:
    230
    Ödül Puanları:
    113
    bu tarifi denemek istiyorum daha önce çalıştığım okuldaki yemeklerimizi yapan bayan yapardı ama kaymakta koyduğunu söylemişti.bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba öyle güzel ki tadı diyet bozduran koymuştuk adını:KK56:
     
  10. 4 Mart 2012
    Konu Sahibi : emilia
  11. myrose123

    myrose123 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    4 Mart 2012
    Mesajlar:
    29
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    31
    Hiç tadına bakmadım ama güzel bir şeye benziyor teşekkürler.