Domi Glas Sosu

Konusu 'Soslar' forumundadır ve Elif tarafından 25 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    25 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.662
    Beğenildi:
    5.193
    Ödül Puanları:
    438
    Kirilmis dana kemiklerini, büyücek bir tencerede, yagla birlikte sararincaya kadar kavurun. Un, ince dogranmis havuç, sogan, maydanoz koku ve 2 dis sarmisak katin. 3-4 dakika daha karistirarak kavurun.
    Salça ve baharati katip biraz daha karistirin. Sonra sarap, sicak su ve tuz koyup kisik ateste 3 saat pisirin. Su eksildikçe sicak su ekleyerek tamamlayin.
    Salçayi süzüp gereken yerde kullanin. Buzdolabinda saklayin.