Dondurucuda saklanabilen tarifler

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve SICAKCUKULATA tarafından 27 Mart 2009 başlatılmıştır.

    27 Mart 2009
    Konu Sahibi : SICAKCUKULATA
  1. SICAKCUKULATA

    SICAKCUKULATA Yeni Üye Üye

    Katılım:
    27 Mart 2009
    Mesajlar:
    10
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Özel Mesaj At
    Selamlar, Ben çalışan bir bayan olduğum için yapıp buzdolabının dondurucu kısmına koyabileceğim ve aniden gelen misafirlerime ikram edebileceğim tarifler rica ediyorum sizden.Desteğiniz için şimdiden çok teşekkürler, Sevgiler...
  2. 27 Mart 2009
    Konu Sahibi : SICAKCUKULATA
  3. arzuca9432

    arzuca9432 Yeni Üye Üye

    Katılım:
    7 Ocak 2009
    Mesajlar:
    4.098
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Özel Mesaj At
    Aramıza hoşgeldin..............................
  4. 27 Mart 2009
    Konu Sahibi : SICAKCUKULATA
  5. SICAKCUKULATA

    SICAKCUKULATA Yeni Üye Üye

    Katılım:
    27 Mart 2009
    Mesajlar:
    10
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Özel Mesaj At
    Selam Arzu,Hoşbulduk.Bana ilk sen mesaj attın.çok teşekkürler,mutlu oldum.
  6. 27 Mart 2009
    Konu Sahibi : SICAKCUKULATA
  7. Nursati

    Nursati 12 yıl bekledim seni Üye

    Katılım:
    22 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    610
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Özel Mesaj At
    Hoşgeldiniz öncelikle :))) Bende çalışıyorum. Kendimce pratikleştirdiğim ve aklıma gelenler; mantı makarnayı haftasonu doldurup yemeklik durumuna göre poşetliyorum. Köftelerimide kendim yapıp buzluğa atıyorum. Evde işlenmiş et tüketmemeye çalışıyoruz ama, sucuğu dilimleyip buzluğa atıyorum. Promosyondan aldığım kaşar peynirleri (peynir hastasıyım bayılıyorum yemeye) belli ölçülerde kesip streçleyip onuda buzluğa. Nohut ve fasulyeyi birgün evvel miktarını fazla ıslatıp yarısını buzluğa. Bazen misafir iptali olursa kalan yemekleri sıcak sıcak kavanozluyorum. hava almadıkça sorun yok. şimdilik bu kadar...
  8. 27 Mart 2009
    Konu Sahibi : SICAKCUKULATA
  9. BULUTOLSAM

    BULUTOLSAM ben ona resmen aşığım.... Üye

    Katılım:
    19 Şubat 2009
    Mesajlar:
    2.729
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    0
    Özel Mesaj At
    canım öncelikle aramıza hoşgeldin. bende çalışan bir bayanım sana yaptıklarımı söyleyim. kuru fasulye ve nohutu önceden haşlayıp koyuyorum. sigara böreği sarıp koyabilirsin. biberleri doğrayıp koyuyorum ve lazım olduğunda hemen çıkarıp kullanıyorum. yaprak sarması sarıp koyabilirsin. köftelerimi kendim yapıp koyuyorum. şimdilik aklıma gelenler bunlar cnm.
  10. 29 Mart 2009
    Konu Sahibi : SICAKCUKULATA
  11. nesrin111

    nesrin111 hayat boş boş boş Üye

    Katılım:
    28 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    3.884
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    Özel Mesaj At
    istediğin herşeyi yap ve at..annem yapar ve dondurucuya atar,misafir geldiğinde de yeriz.
    özel bir tarife gerek yok.her zaman nasıl yapıyorsan öyle yap
  12. 29 Mart 2009
    Konu Sahibi : SICAKCUKULATA
  13. hxuxzxuxn_yxixlxix

    hxuxzxuxn_yxixlxix Yeni Üye Üye

    Katılım:
    29 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    7.682
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Özel Mesaj At
    bende bırcok seyı denedım ama cogu berbat oldu tavsıye etmıyorum kendı adıma tatları tamamen degısıyo cıkınca cunku
    tek begendıgım mantı makarna bırde sıgara boregı bunları tavsıye edıyorum
  14. 29 Mart 2009
    Konu Sahibi : SICAKCUKULATA
  15. tadı deişyo bencede o buzdolabını verdi tat hoş olmuyo..

    ve ben daha çok kışlık yaz sebzeleri ve kombostuluk meyveler harika oluyo..
  16. 30 Mart 2009
    Konu Sahibi : SICAKCUKULATA
  17. Axsxk Kxixrxixntxixsxix

    Axsxk Kxixrxixntxixsxix Yeni Üye Üye

    Katılım:
    17 Eylül 2007
    Mesajlar:
    4.817
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    0
    Özel Mesaj At
    Bencede tadı değişiyor, kayınvalidem yazın bamya almış bir sürü atmış dondurucuya dün pişirdi ama tuhaf bir koku var.
    Sigara böreği, ekmekler, hamur iişleri, sucuk, vişne bunlar değişmiyor güvenle koyabilirsiniz dolabınıza ama sebzeler mutasyona uğruyor.
  18. 25 Nisan 2009
    Konu Sahibi : SICAKCUKULATA
  19. keri34

    keri34 derinin annesi Üye

    Katılım:
    10 Ekim 2007
    Mesajlar:
    1.724
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Özel Mesaj At
    ben bos vakıtlerımde kek ve pogaca,borek pısırıp soguyunca buzdolabı posetıne koyup atıyorum derın dondurucuya.cıkarınca kendı cozulsun dıye bekleyıp gerkırse fırında ısıtıyorum.hepsıde yenı pısmıs gıbı oluyor.
Benzer Konular: Dondurucuda saklanabilen
Forum Başlık Tarih
Mutfak Püf Noktaları İçli köfte derindondurucuda nasıl saklanır? :( 2 Mart 2014
Mutfak Püf Noktaları Gıdaların Derin Dondurucuda Saklama Koşulları 29 Eylül 2012
Mutfak Püf Noktaları neyi ne şekilde dondurucuda saklayacağız hanımlar??? 13 Haziran 2012
Mutfak Püf Noktaları dondurucudan çıkan kızartmalar 8 Haziran 2012
Mutfak Püf Noktaları Besinleri derin dondurucuda nasıl saklarız? 27 Mart 2012