dondurulmuş transferinden sonra beta hcg değeriniz kaçtı

Konusu 'Tüp Bebek Özel Bölüm' forumundadır ve EU3 tarafından 1 Şubat 2009 başlatılmıştır.

    1 Şubat 2009
    Konu Sahibi : EU3
  1. EU3

    EU3 Guest

    arkadaşlar dondurulmuş embriyo transferinden sonra 12. veya 14.gün beta hcg değerleriniz kaçtı,kaç embriyo yerleştirilmişti ve çoğul gebelikmiydi....yani benim değerim 14.gün 1670....bu değerle tek gebelikte olabilirmiş......tabii çoğulda...sizlerin nasıldı......
     
  2. 1 Şubat 2009
    Konu Sahibi : EU3
  3. ARTVINLI9876

    ARTVINLI9876 Evlatlarim sana emanet allahim Üye

    Katılım:
    31 Aralık 2008
    Mesajlar:
    4.206
    Beğenildi:
    2.324
    Ödül Puanları:
    163
    merhaba arkadaşım rabbimhepimize hayırlı hamilelik ve hayırlı evlatlar nasip etsin.canım benimde dondurulmuş embriyolardı 3 tane transfer edildi.12.gün 278.4 dü.14.gün 811.2 di.bence senin çoğul gebelik değerlerin yüksek rabbim hayırlısını nasip etsin.nezaman kese görmeye gideceksin.benim 15 inde transferim oldu kese ve kalp atışları için 16 sında kontrolüm var.bakalım kaç tane bebeğim benimle rabbim hapimizin gönlüne göre versin.
     
  4. 1 Şubat 2009
    Konu Sahibi : EU3
  5. kamillie

    kamillie Aktif Üye Üye

    Katılım:
    17 Aralık 2008
    Mesajlar:
    132
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    canim benimde donmuslarla 14. gün degerim 1270 ti ve bebegim tekti dr cogul olabilir demisti bana da 3 tane transfer edilmisti hakkinda hayirlisi olsun canim tek cift farketmez saglikli olsun yeter ki...........ben bebegimi düsürdüm maalesef ki........
     
  6. 1 Şubat 2009
    Konu Sahibi : EU3
  7. EU3

    EU3 Guest

    yokmu başka kimse aynı durumda arkadaşlar..........
     
  8. 2 Şubat 2009
    Konu Sahibi : EU3
  9. ikizlerinAnnesi

    ikizlerinAnnesi Daima Şükür !!! Üye

    Katılım:
    1 Mart 2008
    Mesajlar:
    444
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    selmacığım ben yaşamadım ama daha yeni bi topikte bu konuyu okudum dondurulmuşlarda bhcg değeri yüksek çıkarmış çoğul gebelik sanılırmış ama çoğul gebelik değerlerinde olup tek hamişlik söz konusu olabiliyormuş ama bana göre neden olmasın belkide gerçekten çoğuldur:)olurmu olur:KK66:
     
  10. 2 Şubat 2009
    Konu Sahibi : EU3
  11. karanfil28

    karanfil28 4 eylül :) Üye

    Katılım:
    21 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    670
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    evet arkadaslar dondurulmuslarla yüksek cikiyomus hcg degeri.benimde 13.gün degerim 847,5 cikti.dr.um ikiz olabilir demisti ama tek bebek gebeligi yasiyorum.herseyin hayirlisi..
     
  12. 12 Şubat 2009
    Konu Sahibi : EU3
  13. humeyracoskun

    humeyracoskun Aktif Üye Üye

    Katılım:
    19 Kasım 2008
    Mesajlar:
    2
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    benneyaptımkibenimde dondurulmuş transfer edildi, 12. gün 1 in altında çıktı, bugün14. gün ama hala adet olmadım, normalde çok düzenlidir, budurum başına gelen var mı
     
  14. 12 Şubat 2009
    Konu Sahibi : EU3
  15. orbiss

    orbiss Aktif Üye Üye

    Katılım:
    22 Ocak 2009
    Mesajlar:
    264
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    merhaba .geçmiş olsun öncelikle.bende daha önce 5 kez aynı seyi yasadım3 nefatif ve iki kimyasal gebelik.normalde adetlerim cok düzenlidir.ancak ilaçları bıraktıktan 4 gün sonra adet oldum hep.
     
  16. 23 Mart 2012
    Konu Sahibi : EU3
  17. gecekus

    gecekus Aktif Üye Üye

    Katılım:
    20 Mart 2012
    Mesajlar:
    2
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    31
    mrehaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.dondurulmuş embriyolarla bugün 16. günüm beta hcg 280 sizce normalmi yani gebemiyim çok heycanlıyım ve tedirginim.
     
  18. 23 Mart 2012
    Konu Sahibi : EU3
  19. gecekus

    gecekus Aktif Üye Üye

    Katılım:
    20 Mart 2012
    Mesajlar:
    2
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    31
    düzeltme yapıyorum arkadaşlar az önce yazdıgım deger 14. günün 16 .gün 380 cevaplarınızı bekliyorum