Donmu balkaba

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve Berrem tarafından 23 Nisan 2009 başlatılmıştır.

    23 Nisan 2009
    Konu Sahibi : Berrem
  1. Berrem

    Berrem Aktif Üye Üye

    Katılım:
    4 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    85
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    slm arkadaşlar.ben derin dondurucudan cıkan balkabagını nasıl kullanabılırım .yanı çözdürüptemi kullanmalıyım tatlı yapmk için.inşallah yapan arkadaşlarımız vardır da kabaklarım çöpe gitmez:enbuyukkk:
     
  2. 23 Nisan 2009
    Konu Sahibi : Berrem
  3. ZARACI

    ZARACI Popüler Üye Üye

    Katılım:
    6 Eylül 2007
    Mesajlar:
    1.300
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    106
    çözdürmeden kullanabilirsin canım ben sürekli koyarım ve hiç çözülmesini beklemeden atarım tencereye.
     
  4. 28 Haziran 2009
    Konu Sahibi : Berrem
  5. boniibon

    boniibon Aktif Üye Üye

    Katılım:
    30 Nisan 2009
    Mesajlar:
    152
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    bence balkabağının tazesi iyi oluyodondurduktan sanra tadı çok kötü oluyo donducu balkabağına göre değil ya da benim yöntem yalnış. ben direk soyup doğrayıp poşetleyip atıyorum dondurucuya
     
  6. 29 Haziran 2010
    Konu Sahibi : Berrem
  7. meryemtepe

    meryemtepe Yeni Üye Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2010
    Mesajlar:
    296
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Çözülmesini Beklemene Gerewk Yok Bencede
     
  8. 22 Aralık 2010
    Konu Sahibi : Berrem
  9. BenArabesk

    BenArabesk Yeni Üye Üye

    Katılım:
    6 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    4.608
    Beğenildi:
    33
    Ödül Puanları:
    0
    balkabagı cozulunce kotu oluyor kum gibi hemde tadı kotu olur..
    oyuzden dondurucudan cıkarır cıkarmaz altı yanık tencereye atın sutune şekerını ilave edip kısık ateste pişirin istersenız uzerıne yarın cay bardagı suda koyabılırsınız..cozulmesını beklemeden pişidrdiğiniz için tadında ve gorunusunde bı değişiklik olmuyor..