DüdüdÜklü Tencereyi Ne Sıklıkta kullanırsınız????

Konusu 'Faydalı Bilgiler' forumundadır ve marsel tarafından 28 Temmuz 2008 başlatılmıştır.

    28 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : marsel
  1. marsel

    marsel Guest

    Arkadaşlar ben düdüklü tencereyi tüm yemeklerimde kullanıyorum....

    et -sebze yemekleri hepsinde kullanıyorum....

    sebze yemeği 15 dk pişiyor...

    et yemeği 20-25 dk'da hazır...

    patatesleri 10 dk haşlıyorum...

    böylelikle büyük tasarruf sağlıyorum....

    yemeklerin lezzetinde hiçbir değişim olmuyor....
     
  2. 28 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : marsel
  3. EU1

    EU1 Guest

    Düdüklü tencereyi kullanmayı çok istiyorum ama korkuyorum
    Annemden geçti sanırım o da korkardı
    Çalışanlar için yada vakti az olanlar için çok kullanışlı dimi Marsel
     
  4. 28 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : marsel
  5. Japon KIZ

    Japon KIZ IŞIL' IM Pro Üye

    Katılım:
    22 Ekim 2007
    Mesajlar:
    1.756
    Beğenildi:
    18
    Ödül Puanları:
    148
    Evimde yemek yaptığım günlerde mutlaka elimin altındadır. Çok pratik ve zamandan tasarruf yerimseniben
     
  6. 28 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : marsel
  7. EU1

    EU1 Guest

    Nerdeyse bir çok yemeğimi yaparken kullanirim.çünkü çalişan bir bayanim ve zaman benim için çok önemli
     
  8. 28 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : marsel
  9. marsel

    marsel Guest

    evet zaman ve ekonomik açıdan büyük tasarruf sağlıyor.....
     
  10. 1 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : marsel
  11. nix

    nix birgül<3beliz Üye

    Katılım:
    1 Kasım 2007
    Mesajlar:
    5.490
    Beğenildi:
    1.755
    Ödül Puanları:
    238
    et yemeklerinde kesin kullanırım bide kurufasulye ,nohutta... mısır haşlarken kullanırım.......
     
  12. 1 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : marsel
  13. ekrkebkafk

    ekrkebkafk Popüler Üye Üye

    Katılım:
    21 Nisan 2007
    Mesajlar:
    704
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    108
    aarkadaşlar sebze yemeklerinde yemeğin tadı değişmiyor mu?
    tariflerde de kısık ateşte diyorlar mesela onları ne yapıyorsunuz.
    ben et pişiriken kurufasulye ve nohutta , mısır haşlarken kullanırım.
     
  14. 1 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : marsel
  15. serpilce

    serpilce Aktif Üye Üye

    Katılım:
    28 Haziran 2007
    Mesajlar:
    439
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    86
    bende çok sık kullanırım hem zaman hem ekonomik acıdan iyi oluyoyerimseniben
     
  16. 5 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : marsel
  17. biopelin

    biopelin Hayat akan bir sudur.. Üye

    Katılım:
    5 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    1.405
    Beğenildi:
    9
    Ödül Puanları:
    148
    Hemen hemen her gün..çalışan bayanların kurtarıcısı..:sm_cool:
     
  18. 5 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : marsel
  19. cilekk

    cilekk Kücük adamIna asIk.. Üye

    Katılım:
    11 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    6.905
    Beğenildi:
    16
    Ödül Puanları:
    146
    kuru bakliyatlarda,mercimek corbasinda ve kizimisi-beyaz ette kesinlikle kulanirim..