Dukan diyet tariflerim

Konusu '* Diyet Özel Menü' forumundadır ve kahveli tarafından 9 Haziran 2011 başlatılmıştır.

    9 Haziran 2011
    Konu Sahibi : kahveli
  1. kahveli

    kahveli Üye Üye

    Katılım:
    9 Haziran 2011
    Mesajlar:
    100
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    18
    dukan diyeti



    tavuk gögsü
    kırmızı biber

    kuşbaşı olarak doğradımız tavuk gögsünü teflon tavada kendi suyunu çekene kadar pişirdikten sonra bir miktar daha kavuruyoruz. bu esnada kırmızı biberi irice doğrayarak tavuklara ekliyoruz. pulbiber ve çok ama çok az zeytinyağı ekliyerek kavuruyoruz.

    kilo vermeye devam ediyoruz:)
     
  2. 9 Haziran 2011
    Konu Sahibi : kahveli
  3. kahveli

    kahveli Üye Üye

    Katılım:
    9 Haziran 2011
    Mesajlar:
    100
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    18
    2 adet yumurta
    1/2 çay bardağı light süt
    2 dal taze soğan
    bir tutam dere otu
    bir tutam maydanoz
    2 kaşık buğday kepeği

    yumurta ve sütü iyice çırpıktan sonra tüm malzemeyi karışıma ekliyoruz. teflon tavaya bir damla yağ ekleyerek kağıt havluyla tavaya yaydıktan sonra omletimizi tavaya döküp pişiriyoruz.

    kilo veremeye devam:KK66:
     
  4. 9 Haziran 2011
    Konu Sahibi : kahveli
  5. zeynep_kurubas

    zeynep_kurubas Yeni Üye Üye

    Katılım:
    2 Ekim 2008
    Mesajlar:
    1.353
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    süpersin kahvelim süper bizim topikte sayfalar geçmiş oluyor o yüzdende gördüğüm yemeği bidaha bulmak zor oluyordu oh burdan bak beğen hemen pişir tebrik ederim valla seni
     
  6. 10 Haziran 2011
    Konu Sahibi : kahveli
  7. GoldenVenus

    GoldenVenus İtalia Sevdası... Üye

    Katılım:
    5 Nisan 2011
    Mesajlar:
    920
    Beğenileri:
    35
    Ödül Puanları:
    28
    $20052011202.jpg $20052011203.jpg $20052011204.jpg

    soğanla kavurduğum kıymaları mantarların içine doldurup tepsiye yağlı kağıt üzerine dizdim fırına verdim ve mantarlar pişmesine yakın çıkarıp kaşarlarını koydum bikaç dakika sonra kaşarlar eriyince fırından aldım tahminimden çok lezzetli oldu,iç harcını istediğiniz şekilde çeşitlendirebilirsiniz.atak evresi hariç her aşamaya uygundur.afiyet olsun.
     
    Son düzenleme: 10 Haziran 2011
  8. 10 Haziran 2011
    Konu Sahibi : kahveli
  9. Berrin1405

    Berrin1405 07/06/2011 Üye

    Katılım:
    26 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    2.252
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Bu verceğim tarif Makedonya ve Kosova'daki Türkler, Arnavutlar ve Makedonlar tarafından yapılan sütlü bir tatlıdır. adı KAYMAÇİNA (ATAK VE SEYİR EVRELERİNE UYGUNDUR)
    malzemeler:
    1 kilo süt
    5 yumurta
    Tatlandırmak için aspartam

    Sütü iyice kaynatın ve soğumaya bırakın.
    Yumurta ve aspartam iyice çırpın, yumurta köpük köpük olsun
    Soğumuş süte yumurtalı karışımı iyic yedirin.
    Cam bir kaba karışımı döküp içinde su olan başka bir kabın içine yerleştirin.
    Isıtılmış fırında, 170 derecede üzeri altın kahve olup göz göz olana kadar pişirin.
    Soğuduktan sonra, mümkünse bir gün sonra servis edin.

    Afiyet olsun.. :KK56:
     
    lilyswl bunu beğendi.
  10. 10 Haziran 2011
    Konu Sahibi : kahveli
  11. Berrin1405

    Berrin1405 07/06/2011 Üye

    Katılım:
    26 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    2.252
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    $P1017375.ORF[1].jpg bu da görüntüsü kaymaçina'nın
     
  12. 10 Haziran 2011
    Konu Sahibi : kahveli
  13. Berrin1405

    Berrin1405 07/06/2011 Üye

    Katılım:
    26 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    2.252
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
  14. 10 Haziran 2011
    Konu Sahibi : kahveli
  15. GoldenVenus

    GoldenVenus İtalia Sevdası... Üye

    Katılım:
    5 Nisan 2011
    Mesajlar:
    920
    Beğenileri:
    35
    Ödül Puanları:
    28
    buda benim mücver tavada olan versiyonu :)
    $16052011197.jpg $16052011198.jpg
    2 orta boy kabağı rendeledim,yaklaşık 1 er avuç maydonoz,dereotu,ince 2-3 adet yeşil soğan.yeşillikleri kabagınızın miktarına göre ve zevkinize göre ekleyebilirsiniz.1 çay kaşığı kabartma tozu,1 yumurta ve karışımı toklaştıracak kadar yulaf kepeği(ben 2 yemek kaşığı kadar koydum),çok az tuz ve pul biber.

    Bildiğimiz mücver gibi yapıyoruz tek fark,un yerine yulaf kepeği koyup,tuzunu çok az koydum.Tavayı ilk seferde krep yaptığımız gibi çok az yağ döküp peçeteyle dağıttım.lezzeti neredeyse normaliyle aynı ve güzel oldu.atak evresi hariç her aşamada yapılabilir,afiyet olsun..
     
  16. 10 Haziran 2011
    Konu Sahibi : kahveli
  17. GoldenVenus

    GoldenVenus İtalia Sevdası... Üye

    Katılım:
    5 Nisan 2011
    Mesajlar:
    920
    Beğenileri:
    35
    Ödül Puanları:
    28
    $01062011212.jpg
    taze fasulyeleri haşlayıp doğruyoruz,tavada soğan kavurup üzerine yumurtayı kırıp pişiriyoruz ve doğranmış fasulyeleri ekliyip tuzunu biberini atıp biraz daha kavuruyoruz.atak evresi hariç her aşamada uygundur.afiyet olsun:KK56:
     
  18. 10 Haziran 2011
    Konu Sahibi : kahveli
  19. Berrin1405

    Berrin1405 07/06/2011 Üye

    Katılım:
    26 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    2.252
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    ah buna bayıldım içim gitti
     
Benzer Konular: Dukan diyet
Forum Başlık Tarih
* Diyet Özel Menü Dukan Diyeti GÜÇLENDİRME Dönemi Yemek Tarifleri 6 Temmuz 2013
* Diyet Özel Menü Dukan Diyeti SEYİR Dönemi Yemek Tarifleri 6 Temmuz 2013
* Diyet Özel Menü Dukan Diyeti ATAK Evresi Yemek Tarifleri 6 Temmuz 2013
* Diyet Özel Menü Dukan Diyetine Uygun Tariflerim 20 Kasım 2012
* Diyet Özel Menü diyet rus salatası bi bakın 7 Eylül 2014