Dürüm Kebabı

Konusu 'Kebaplar' forumundadır ve Elif tarafından 17 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    17 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.627
    Beğenildi:
    5.161
    Ödül Puanları:
    438
    Sacın çukur kısmında yada geniş yüzeyli teflon bir tavada etleri yıkamadan, suyunu bırakıp çekene dek arada bir karıştırarak kavurun.
    Etler suyunu çektiğinde piyazlık dopranmış soğanı ve tereyağını ekleyin.
    3-5 dakika daha kavurun.
    Ardından küçük doğranmış sivri biberleri ekleyerek kavurmaya devam edin.
    Daha sonra fındık iriliğinde doğranmış domatesleri, tuzu, karabiberi, kimyonu ve kekiği ayarlayın.
    Etleri ateşten alıp lavaş ekmeğinin arasına koyup dürüm yaparak, servis yapın.