Ekmek çorbasi

Konusu 'Çorbalar' forumundadır ve KapRis tarafından 5 Temmuz 2008 başlatılmıştır.

    5 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : KapRis
  1. KapRis

    KapRis Aktif Üye Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    676
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    Yapılışı Bayat ekmek çok ince ve küçük parçalara kesilir, bir tencere içinde et suyu ile beraber ateşe oturtulur ve ekmekler ezilene kadar kaynatılır.
    içine yağ, tuz, karabiber ilave edilip 10 dakika daha pişirilir.
    Bir kap içinde iki yumurtanın sarısı, su veya sütle ezilir ve ateşten indirilen çorbanın içine yavaş yavaş konur.
    Üzerine maydanoz serpilip servis yapılır
     
    Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2008