Elma Tatlısı....

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve royall tarafından 9 Şubat 2010 başlatılmıştır.

    9 Şubat 2010
    Konu Sahibi : royall
  1. royall

    royall yaşamak herşeye rağmen Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    2.214
    Beğenildi:
    13
    Ödül Puanları:
    106
    elmanın bol olduğu bu mevsmde hafif bir tarif

    arzu edildiği kadar elma yıkanıp soyulur(bütün olarak)

    elma,ceviz içi,tarçın veya hindistan cevizi

    soyulan elmalarımızın içleri oyulur ,oyulan yerlere 1,5 tatlı kaşğı şeker konur,ayrıca ufak bir tepsiye 1 su bardagı su konarak elmalar tepsiye dizilir ve fırına sürülür pembeleşip piştikten sonra içlerine dövülmüş ceviz içi konur üzerlerine tarçın veya hindistan cevizi serpilerek servis yapılır...