Elmalı Yaban Ördeği

Konusu 'Et Yemekleri' forumundadır ve Elif tarafından 7 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    7 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.608
    Beğenildi:
    5.137
    Ödül Puanları:
    438
    Ayıklanıp temizlenmiş ördeği sodalı tuzlu suyun içinde yıkayın. İyice kuruladıktan sonra her yanını tereyağla yağlayın. İçine de üstüne de tuz biber serpin. Ördeğin kanat ve butlarının altına dörde böldüğümüz elma ve soğan dilimlerini biraz maydanoz, iki dilimde kereviz yerleştirin. Çok kızdırılmış fırında üstü çok koyu kızarmış bir renk alıncaya kadar iyice kızartın.