en yumşak ve tel tel ayrılan et için

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve feyza85 tarafından 11 Şubat 2010 başlatılmıştır.

    11 Şubat 2010
    Konu Sahibi : feyza85
  1. feyza85

    feyza85 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    6 Şubat 2010
    Mesajlar:
    696
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    ben eti coğumuz kullanımından korkup mutfak rarından indirmediğimiz düdüklüde yapıyorum.etin kuşbaşı doğranmış yada bütün olması farketmiyor.ilk koyduğum anda içine bir bardak kadar su ilave edip,suyu çekene kadar pişiriyorum.tel tel ayrılması içinde dibinde biraz su kala,kapağını açıp içine tereyağı ve baharatları ekleyip kapağı tekrar kapatıp,bi beş,altı dakika kadarda böyle pişiriyorum.inanın mükemmel oluyo.afiyet olsun.