Enginar Çorbası

Konusu 'Çorbalar' forumundadır ve EflatunSu tarafından 28 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    28 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : EflatunSu
  1. EflatunSu

    EflatunSu Aktif Üye Üye

    Katılım:
    15 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    532
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    Sağlık açısından çok faydalı

    Enginarlar limonsuyu,tuz,su ve unla 15 dakika haşlanır.

    3 tane enginar
    2 kaşık un
    Yarım limon suyu
    Dereotu
    1 soğan
    Tuz
    Zeytinyağ
    Karabiber

    Haşlanan enginarlar rendelenir.Soğan ince kıyılıp zeytinyağında kavrulur.Enginarlar eklenir.Enginarların haşlandığı suyuda ilave edilir.Karabiber ve tuzu ayarlanır.Pişen çorba blendırdan geçirilir.
    Afiyet olsun..