Enginarlı Bezelye Salatası

Konusu '* Diyet Özel Menü' forumundadır ve dids tarafından 21 Şubat 2009 başlatılmıştır.

    21 Şubat 2009
    Konu Sahibi : dids
  1. dids

    dids f & d Üye

    Katılım:
    26 Eylül 2007
    Mesajlar:
    6.543
    Beğenildi:
    14
    Ödül Puanları:
    148
    Diyet salata

    Tencereye zar şeklinde doğranmış soğan ve zeytinyağ koyun.
    Soğan pembeleşene kadar kavurun.

    3 adet haşlanmış enginar
    1 kilo bezelye
    1 demet dereotu
    2 adet kesme şeker
    1 çay bardağı zeytinyağı
    1 adet kuru soğan
    1 adet limonun suyu
    2 çay kaşığı tuz

    Bezelye, 4 bardak su, kesme şeker, dereotu ve tuz koyun. 45 dakika bezelyeyi pişirip soğutun.
    Doğranmış enginarı ekleyip karıştırın.
    Üstüne limon suyu döküp servis yapın.