Erik salcası

Konusu 'Salçalar' forumundadır ve EU1 tarafından 29 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    29 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : EU1
  1. EU1

    EU1 Guest

    Erikler kazanda kaynatılır. Çok kaynatılırsa acısını verir. Kaynadıktan sonra torbalara konularak süzdürülür. Bu şıra tekrar kazanda kaynatılır. Damda kaplara bölünür, gündelik olarak yüzünün tozu alınır. Koyu kıvama geldiğinde kaplara konulur.
     
    Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2008
  2. 28 Haziran 2008
    Konu Sahibi : EU1
  3. EU2

    EU2 Guest

    Bana ilginç geldi. İlk defa duydum. Teşekkürler:)))
     
  4. 20 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : EU1
  5. Zehranur

    Zehranur Popüler Üye Üye

    Katılım:
    16 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    820
    Beğenildi:
    84
    Ödül Puanları:
    113
    ......
     
    Son düzenleme: 6 Mart 2009
  6. 12 Şubat 2009
    Konu Sahibi : EU1
  7. biricik50

    biricik50 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    6 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    411
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
    çok ilginç ilk kez duydum tadı nasıl oluyor acabaCADIARZU
     
  8. 8 Haziran 2009
    Konu Sahibi : EU1
  9. sacredblame

    sacredblame Popüler Üye Üye

    Katılım:
    17 Haziran 2008
    Mesajlar:
    130
    Beğenildi:
    5
    Ödül Puanları:
    108
    bu salça sonra reçel gibi mi yeniliyor yoksa farklı bir işlevii var.ahhh ne kadar kara cahilim.