Et Kavurma Ve Dürüm

Konusu 'Et Yemekleri' forumundadır ve xxDerinxx tarafından 1 Mayıs 2010 başlatılmıştır.

    1 Mayıs 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  1. xxDerinxx

    xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
    hatunca.net'ten alıntıdır...



    •1 kilogram kuşbaşı et
    •2 adet orta boy soğan
    •1 tatlı kaşığı kekik, 1 çay kaşığı kimyon,tuz
    •Koyun eti kullanmıyorsanız ve etiniz yağsız ise yarım çay bardağı zeytinyağı veya 25-30 gram tereyağı

    Eti rendelenmiş soğan ile beraber düdüklü tencereye koyun.
    Yağ ilave edecekseniz yağı da koyarak yaklaşık 45 dakika-1 saat pişirin.
    Etiniz sulu olarak kalmış ise düdüklü tencerenizin kapağı açık olarak ocağın kuvvetini arttırarak suyunu çekip yağına kalana kadar pişirin.
    Suyunu tamamen çekecek.
    Tuzunu ve baharatlarını ilave ederek hafif pembeleştirin.
    Etiniz tel tel olup ayrılmaya başlayacak .
    Pişmiş yumuşacık etlerinizi dürüm ekmeklerinin içine beraberinde turşu, doğranmış soğan, domates dilimleri ile rulo yaparak servis yapın.
    Arzu ederseniz pilav üzeri olarak da yiyebilirsiniz.
    Afiyet olsun...
     
  2. 1 Mayıs 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  3. xxDerinxx

    xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
  4. 16 Mayıs 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  5. viyole

    viyole N & E & A Üye

    Katılım:
    23 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    1.797
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    146
    çok güzel görünüyor paylaşımın için teşekkürler
     
  6. 17 Mayıs 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  7. xxDerinxx

    xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
    Rica ederim canım...
     
  8. 29 Nisan 2011
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  9. svl06

    svl06 @nnesinin küçük @damı <3 Üye

    Katılım:
    20 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    138
    Beğenildi:
    8
    Ödül Puanları:
    106
    Çok leziz görünyo canım çekti anlatamam offfff,olsada yesek,yaşasın yemek yemek hehe...:):):)

    Eki Görüntüle 186597
     
  10. 29 Nisan 2011
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  11. civciv89

    civciv89 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    3 Ocak 2011
    Mesajlar:
    3.430
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    106
    çatlıcam şimdi çok guzel hımm ellerine sağlık:86::86::KK23:
     
  12. 5 Mayıs 2011
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  13. xxDerinxx

    xxDerinxx &#9829;&#9829; Aşkım &#9829;&#9829; Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
    Teşekkürler kızlar :KK71:
     
  14. 27 Temmuz 2011
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  15. hammer

    hammer papatya Üye

    Katılım:
    12 Nisan 2009
    Mesajlar:
    327
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
    etleri susuzmu koyuyoruz düdüklüye?
     
  16. 1 Ağustos 2011
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  17. xxDerinxx

    xxDerinxx &#9829;&#9829; Aşkım &#9829;&#9829; Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
    Et suyunu salar zaten...
    İstersen biraz su ekleyebilirsin...