Et niye ykanr?

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve fmk tarafından 3 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

    3 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : fmk
  1. fmk

    fmk EMANETIYLE TACLANDIRDI... Üye

    Katılım:
    25 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    4.472
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    146
    Etin yikandigini yemekteyiz pograminda gördüm.. Biz hic eti yikamayiz. Eti yikamadaki amac nedir, gercekten ilgimi cekti.
    Eti yikamak mi gerekli?

    tavuk filan yikiyorum tabi üstünde tüleri oldugu icin donmus kanlari temizliyorum.
     
  2. 3 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : fmk
  3. Pili

    Pili Popüler Üye Üye

    Katılım:
    31 Aralık 2007
    Mesajlar:
    922
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    108
    kesiminden dolayı hayvanın kanı iyi akmassa kan donar ben hep yıkarım
     
  4. 3 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : fmk
  5. Elis

    Elis Guest

    bende hepyikarim,kani aksin diye,bide kac kisinin eli degiyodur ona,,,,,,
     
  6. 3 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : fmk
  7. Pashmina

    Pashmina Popüler Üye Pro Üye

    Katılım:
    9 Ekim 2008
    Mesajlar:
    5.827
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    146
    bizde kırmızı eti yıkamayız fmk cım ama demekki yıkayanlar da varmış
     
  8. 3 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : fmk
  9. kuzularinannesi

    kuzularinannesi A new day, A new start... Pro Üye

    Katılım:
    16 Aralık 2008
    Mesajlar:
    42.240
    Beğenildi:
    9.312
    Ödül Puanları:
    238
    kırmızı et yıkanmaz derler aslında ama bende yıkarım mutlaka kanı aksın diye
    bi de kim nasıl dokumuyor bilemem
     
  10. 3 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : fmk
  11. LOCA

    LOCA Kaçıyorum Kovalama! Üye

    Katılım:
    7 Haziran 2009
    Mesajlar:
    9.738
    Beğenildi:
    260
    Ödül Puanları:
    153
    ben yıkamam çok saçma anca kan falan olursa yani yoksa neden yıkansınki:sm_confused: hem lezzeti gider o etin
     
  12. 3 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : fmk
  13. Humanist

    Humanist Aktif Üye Üye

    Katılım:
    16 Aralık 2007
    Mesajlar:
    210
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    bencede lezzeti kalmaz.
    yıkadıkça tadı gidiyo,üstelik bazıları kaynar suyla yıkıyolar.
     
  14. 4 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : fmk
  15. ggamsee

    ggamsee Aktif Üye Üye

    Katılım:
    26 Aralık 2007
    Mesajlar:
    723
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    86
    yıkamadan kullanamam ben. gidersede gitsin tadı napim:1no2:
     
  16. 4 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : fmk
  17. EU3

    EU3 Guest

    bende yıkarım ,ama kıymayı yıkamadan yapıyoruz diyede hep düşünmüşümdür yani CADIARZU
     
  18. 4 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : fmk
  19. Asmin

    Asmin Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! ÜZGÜN Üye

    Katılım:
    11 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    7.824
    Beğenildi:
    193
    Ödül Puanları:
    153
    yikamak lazim ya kac kisinin elinden geciyo bilemezsiniz.
    ustelik icinde olan kani ile pismesi yeterli uzerindeki kani akitmanizda fayda var.