Et Sote

Konusu 'Et Yemekleri' forumundadır ve chatlak tarafından 27 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    27 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : chatlak
  1. chatlak

    chatlak özgür Üye

    Katılım:
    26 Ekim 2006
    Mesajlar:
    595
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    86
    herkesin bildiği lezzetlive basit benim kurtarıcı yemeğim :)



    Yarım kilo kuzu eti
    2 Çorba kaşığı margarin
    4-5 Adet sivri biber
    1 Adet patlıcan
    2 Adet domates
    Tuz, karabiber, kırmızıbiber, maydanoz

    * Etleri yıkayın ve küçük küçük doğrayın.
    * Tencereye önce etleri koyun, ardından yağı ilave edin.
    * Kendi suyunu çekince karıştırarak kavurun.
    * Küçük küçük doğranmış biber, domates ve patlıcanı içine ekleyin.
    * Karabiber, kırmızıbiber ve tuz ekleyip, kapağını kapatarak suyunu çekene dek pişirin.
    * Servis yaparken üzerine küçük doğranmış maydanoz ekleyip, servis yapın.
     
  2. 25 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : chatlak
  3. rosense

    rosense Aktif Üye Üye

    Katılım:
    31 Ekim 2007
    Mesajlar:
    37
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    DÜDÜKLÜDE DAHA KISA ZAMANDA OLUR KANIMCA.....a.s.
     
  4. 9 Aralık 2008
    Konu Sahibi : chatlak
  5. AsiMavi

    AsiMavi ♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥ Üye

    Katılım:
    13 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    3.345
    Beğenildi:
    20
    Ödül Puanları:
    148
    emegine saglik canim bende bugun kavurma yapicam misafirim var aksama.keske resminide koysaydin ne guzel olurdu tatlim
     
  6. 9 Aralık 2008
    Konu Sahibi : chatlak
  7. Hayat87

    Hayat87 ♥αşĸıм,oğlυм ve & Üye

    Katılım:
    17 Eylül 2008
    Mesajlar:
    1.459
    Beğenildi:
    8
    Ödül Puanları:
    106
    Ben yağı koymadan kendi suyuyla kavuruyorum daha güzel oluyo hem pişmesi daha kısa zaman alıyor çokta kolay a.s.