Eti Puf Pastası (Resimli)

Konusu 'Kekler - Pastalar' forumundadır ve Libyana tarafından 12 Mayıs 2009 başlatılmıştır.

    12 Mayıs 2009
    Konu Sahibi : Libyana
  1. Libyana

    Libyana Turkmenistan'da dostlarla Pro Üye

    Katılım:
    1 Haziran 2008
    Mesajlar:
    6.009
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    38
    Flaş bir tarifle sizlerleyim!
    İddialı,7'den 70'e herkes müptelası:)
    Anneciğimin sihirli Eti Puf Pastası (Marka veriyorum çünkü hakikaten aynısı oluyor)
    Yiyen herkes hazır zannediyor ve mutlaka ama mutlaka tarifi isteniyor.Mucize pasta diyorum ben buna. Dünkü mönümde de vardı hazır yapmışken paylaşmak istedim son derece basit lakin inanılmaz leziz bir pasta..
    Annem benim iyi ki varsın..
    Önemli not:Jelatini aktarlarda bulabilirsiniz yanlız lütfen dikkat edelim,soralım araştıralım bize uygun şekilde üretilmiş mi diye..Güvenilir yerlerden temin edin,özellikle B tipi Helal Jelatin derseniz,inşallah bulursunuz yahut yosun lardan üretilen AGAR dedikleri madde de aynı işlemi görür..*AGAR:yosun,alglerden üretilen granul ve toz halinde bulunabilen,doğal kaynaklı,sertleştirici stabilizor madde..
    (pasta jölesi ile de deneyen arkadaşlar var)
    (Tarifimizin,katıldığı yarışma ve etkinliklerde derece ve birincilikleri mevcuttur:)
    Veee işte tarif geliyor



    3 yumurta akı
    1 buçuk bardak şeker
    2 paket krem şanti
    1 buçuk bardak süt
    35 gram toz jelatın yahut yaprak jelatin (bir yaprak 5 gram ise 7 yaprak=)
    bir bardak sıcak su
    2 paket kadar bisküvi

    3 yumurta akını 1 bucuk bardak sekerle kar halıne gelene dek cırpalım
    2 paket krem santı ıle 1 bucuk bardak sutu de cırpalım
    bır bardak sıcak suda jelatını erıtelım karıstırıp ılıtalım
    hepsını bırden karıstırıp bıraz cırpalım
    rondoda cektıgımız bıskuvılerın yarısını borcama doseyelım uzerıne bu karısımı dokelım tekrar bıskuvı ıle kapatalım en ustu..
    bır gece buz dolabında bekletelım
    sabaha mukemmel etı puflarınız hazır
    cocukların ruyası buyuklerın bıle askı:)
    not:Jelatin çabuk donar o yüzden karışımı falza bekletmiyoruz
    Son düzenleme: 27 Ocak 2011
  2. 12 Mayıs 2009
    Konu Sahibi : Libyana
  3. Libyana

    Libyana Turkmenistan'da dostlarla Pro Üye

    Katılım:
    1 Haziran 2008
    Mesajlar:
    6.009
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    38
    [​IMG]
    Son düzenleme: 22 Temmuz 2010
  4. 12 Mayıs 2009
    Konu Sahibi : Libyana
  5. fatolina

    fatolina 2 MAYISTA 68 OLİİİCİMMM:) Üye

    Katılım:
    9 Ocak 2009
    Mesajlar:
    4.314
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    vayy vayy vayy vayy offf offf offf off
    bu süper bişeye benziyo yaaaaaa mutlaka denemem lazım libicim bizi bu tariften mahrum bırakmadığın için çok çok mersii ellerine sağlık canım ciğerimmm eti puflarını yerimm delikafadulden
  6. 12 Mayıs 2009
    Konu Sahibi : Libyana
  7. minikcadimm83

    minikcadimm83 MeLeĞiM BeNiMLe.. Üye

    Katılım:
    3 Kasım 2008
    Mesajlar:
    2.705
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    çok güsel görünüyoo:icecream:
  8. 12 Mayıs 2009
    Konu Sahibi : Libyana
  9. Libyana

    Libyana Turkmenistan'da dostlarla Pro Üye

    Katılım:
    1 Haziran 2008
    Mesajlar:
    6.009
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    38
    kaydirigubbakcemile3 Annemle görüşüyorum şuanda cam to cam:)
    ..
    denerseniz yorumları bekleriz efem..
    Az önce dün gelen arkadaşlardan biri aradı eti pufun tarifini istedikaydirigubbakcemile2
    :) ..

    sağol can:1rolleyes:
    Son düzenleme: 12 Ekim 2009
  10. 12 Mayıs 2009
    Konu Sahibi : Libyana
  11. kuzum

    kuzum Bu konida hassasum Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    8.552
    Beğenileri:
    135
    Ödül Puanları:
    63
    Yeniyomu la bualkisalkisalkis

    Kıyamam ben bunu yemeyedelikafadulden
  12. 12 Mayıs 2009
    Konu Sahibi : Libyana
  13. fatolina

    fatolina 2 MAYISTA 68 OLİİİCİMMM:) Üye

    Katılım:
    9 Ocak 2009
    Mesajlar:
    4.314
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    anneciğine selamlar canım aslında onun elinden yemek yazım bu pufları,,
    tarifi yazdım bende,yarın erkenlardan(çarşımızın en gözde aktarından) jelatini alıp yapıcam en kısa zamanda hem çok kolay hemde yemede yanında yat süper tarif ellerin dert görmesin, hemşoların en marifetlisi smilli delikafadulden
  14. 12 Mayıs 2009
    Konu Sahibi : Libyana
  15. Libyana

    Libyana Turkmenistan'da dostlarla Pro Üye

    Katılım:
    1 Haziran 2008
    Mesajlar:
    6.009
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    38
    Hem nasi yeniyur pindukum voyy meee...
  16. 12 Mayıs 2009
    Konu Sahibi : Libyana
  17. Libyana

    Libyana Turkmenistan'da dostlarla Pro Üye

    Katılım:
    1 Haziran 2008
    Mesajlar:
    6.009
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    38
    Ee git Nur teyzenin elinden öp,mamalarını ye:mymeka: iki dakikalık yol..tüüü
    ailemizin yüz karası..
    hayırsız unduro gassoroo Lina :roflol:
    tamam Erkanlara soyle bana da 2 kutu jelatin ayarlasınlar:nazar:
  18. 12 Mayıs 2009
    Konu Sahibi : Libyana
  19. AskBocugu

    AskBocugu Aktif Üye Pro Üye

    Katılım:
    15 Mart 2007
    Mesajlar:
    1.845
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    38
    Harıka gÖrÜnÜyo ya denemek lazım ay Çok gÜzel gÖrÜnÜyooo
Benzer Konular: Pastası (Resimli)
Forum Başlık Tarih
Kekler - Pastalar Yılbaşı Pastası - (Resimli) 13 Mart 2013
Kekler - Pastalar arkadaşım için yaptığım nişan pastası(resimli) 28 Mayıs 2011
Kekler - Pastalar Alman Pastası (Resimli) 31 Ekim 2010
Kekler - Pastalar Vişneli irmik pastası (resimli) 18 Haziran 2010
Kekler - Pastalar özel günleriniz için şeftali pastası(resimli) 20 Mayıs 2010