Etli biber dolması(güveçte, yağsız, ekşili)

Konusu 'Dolmalar' forumundadır ve Elif tarafından 2 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    2 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.607
    Beğenildi:
    5.137
    Ödül Puanları:
    438
    iç malzemelerini karıştırıyoruz, yağ biberlerini ikiye kesip, dolmaları doldurup, tek kişilik güveç kaplarına koyuyoruz,
    sosunu da karıştırıp, 3 - 4 yemek kaşığı kadar ilave edip, üzerlerini folyo ile kapatıyoruz, hava alması için üstünden ufak biyer açıyoruz, 200 - 230 derecelik fırında, 1 saat kadar pişiriyoruz,
    sarımsaklı yoğurt ile servis yapıyoruz.
     
  2. 4 Mayıs 2011
    Konu Sahibi : Elif
  3. bipsi

    bipsi Aktif Üye Üye

    Katılım:
    2 Mayıs 2011
    Mesajlar:
    116
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    41
    paylaşım için tşkler
     
  4. 12 Mart 2015
    Konu Sahibi : Elif
  5. sekerparecim

    sekerparecim Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! ÜZGÜN Üye

    Katılım:
    27 Ocak 2015
    Mesajlar:
    400
    Beğenildi:
    11
    Ödül Puanları:
    33
    ellerinize sağlık :) paylaşım için teşekkürler :)