Etli Kuru Fasulye

Konusu 'Sebze Yemekleri' forumundadır ve Elif tarafından 30 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    30 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.608
    Beğenildi:
    5.137
    Ödül Puanları:
    438
    Eti bir tencereye koyup, içine kıyılmış soğanı ve margarini ilave edin.
    Orta hararetli ateşe koyup, soğanlar hafif sararıncaya ve et de kendi bıraktığı suyu çekinceye kadar kavurun.
    Kabukları soyulmış ve fındık büyüklüğünde doğranmış domatesi veya sulandırılmış salçayı koyup, 1-2 defa daha karıştırarak domatesi öldürün.
    5-6 Su bardağı su koyup, akşamdan ıslanmış veya haşlanmış fasulyeyi yıkayıp ilave edin.
    Kırmızı ve yeşil biberi yıkayıp fasulyeye ekleyin.
    Orta hararetli ateşte et ve fasulyeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.
    İnmesine yakın tuzu atıp 1-2 taşım daha kaynatın.
    Fasulyelerin suyu yüzeylerine inince ateşten alın.
    Servis tabağına boşaltıp, sıcak olarak servis yapın
     
  2. 26 Ekim 2010
    Konu Sahibi : Elif
  3. Ecisss

    Ecisss Popüler Üye Üye

    Katılım:
    24 Haziran 2010
    Mesajlar:
    376
    Beğenildi:
    60
    Ödül Puanları:
    108
    teşekkürler ama normal tencerede olurmu acaba?
     
  4. 26 Ekim 2010
    Konu Sahibi : Elif
  5. Ecisss

    Ecisss Popüler Üye Üye

    Katılım:
    24 Haziran 2010
    Mesajlar:
    376
    Beğenildi:
    60
    Ödül Puanları:
    108
    Hııı birde soğanları nasıl doğruyoruz, küpküp mü?