Ev baklavası

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve Elif tarafından 24 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    24 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.644
    Beğenildi:
    5.180
    Ödül Puanları:
    438
    yumurta yazan yere kadar olan tum malzemeleri karistirin..2 parcaya ayirip dinlendirin..sonra bu parcalarin herbirini 20 ye ayirip nisasta un karisimiyla acip herbirini aralarina bol bol nisaata koyup ust uste koyun..sonrada bunlardan bir tane buyuk yufka elde edip tepsiye serin uzerine cektiginiz cevizi serpin diger 20 taneyide ayni islemden gecrip ustune serin..dilimleyip uzerine eritilmis sicak tereyag doukup onceden 200 derece isitilmis firinda kizarana kadar bekleyin cikarinca ilik serbeti dokun afiyet olsun..