Ev Kebab

Konusu 'Et Yemekleri' forumundadır ve yesilim tarafından 8 Haziran 2008 başlatılmıştır.

    8 Haziran 2008
    Konu Sahibi : yesilim
  1. yesilim

    yesilim Popüler Üye Pro Üye

    Katılım:
    25 Kasım 2006
    Mesajlar:
    9.033
    Beğenildi:
    11
    Ödül Puanları:
    148
    Eti döner gibi ince ince kasabınıza kıydırın.
    Teflon tavaya hafif yağ sürerek etlerin her iki tarafını kızartın. Tuz ve karabiber serpin.
    Pideleri kuşbaşı doğrayarak iki kaşık yağda kavurun.
    Servis tabağına çıkartın.
    Üzerine az su ile ezilmiş süzme yoğurdu dökün.
    Yoğurdun üzerine kızarmış ekmeği dizin.
    En üste kırmızı biberli tereyağı gezdirerek servis yapın.
     
  2. 24 Haziran 2008
    Konu Sahibi : yesilim
  3. yesilim

    yesilim Popüler Üye Pro Üye

    Katılım:
    25 Kasım 2006
    Mesajlar:
    9.033
    Beğenildi:
    11
    Ödül Puanları:
    148
    Harika bir fikir Lente deneyeceğim canım sağol