Evde salep

Konusu 'İçki - İçecekler' forumundadır ve Elif tarafından 1 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    1 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.608
    Beğenildi:
    5.137
    Ödül Puanları:
    438
    [​IMG]



    1 tatlı kaşığı nişasta
    1 tatlı kaşığı patates nişastası
    1 tatlı kaşığı pirinç unu
    1 su bardağı süt
    1 1/2 çorba kaşığı toz şeker
    Tarçın (istenildiği takdirde)

    Teflon tencerede nişasta, patates nişastası ve pirinç ununu hafif kavurun. Daha sonra süt ve toz şekeri katın.
    Boza kıvamına gelene kadar pişirin. Üzerine de istenildiği takdirde tarçın serpip servis yapın.
     
  2. 3 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  3. DUYGUB

    DUYGUB Aktif Üye Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2008
    Mesajlar:
    36
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    teşekkürle bu kış gününde harika gider ellerine sağlık:):):)
     
  4. 3 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  5. Çxoxpçxux

    Çxoxpçxux Popüler Üye Üye

    Katılım:
    1 Kasım 2007
    Mesajlar:
    1.544
    Beğenildi:
    8
    Ödül Puanları:
    148
    nişasta ve patates nişastası arasında ne fark var anlamadım:uhm:
     
  6. 23 Mart 2013
    Konu Sahibi : Elif
  7. de_niz

    de_niz Yol arkadaşım Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2013
    Mesajlar:
    5.483
    Beğenildi:
    85
    Ödül Puanları:
    93
    Çok leziz görünüyo kış günlerinde ne güzelde gider :)