evde yapilan agda tarifi bilen var mi?

Konusu 'İstenmeyen Tüyler' forumundadır ve sevee tarafından 14 Nisan 2009 başlatılmıştır.

    14 Nisan 2009
    Konu Sahibi : sevee
  1. sevee

    sevee Aktif Üye Üye

    Katılım:
    12 Aralık 2008
    Mesajlar:
    165
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    evde yapilan agda tarifini bilen var mi kizlar? :nazar:
     
  2. 15 Nisan 2009
    Konu Sahibi : sevee
  3. sevee

    sevee Aktif Üye Üye

    Katılım:
    12 Aralık 2008
    Mesajlar:
    165
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    kimse bilmiyormu yaa???
     
  4. 17 Nisan 2009
    Konu Sahibi : sevee
  5. keciii

    keciii Guest

    3-4 bardak seker limon sik biraz üzerine kahverengi olana kadar kaynasin
     
  6. 17 Nisan 2009
    Konu Sahibi : sevee
  7. sevee

    sevee Aktif Üye Üye

    Katılım:
    12 Aralık 2008
    Mesajlar:
    165
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    tskler canim saol.a.s. peki ne bardagi cay bardagimi su bardagimi :uhm: bi de nasil bi kapta pisirmem gerekiyo? teflon mu, celik mi:uhm: cevaplarsan cok memnun olacagim:eek:
     
  8. 17 Nisan 2009
    Konu Sahibi : sevee
  9. ilona

    ilona psikolocik deli Pro Üye

    Katılım:
    7 Eylül 2006
    Mesajlar:
    2.956
    Beğenildi:
    6
    Ödül Puanları:
    348
    çay bardağıyla yap su bardağıyla çok fazla olur
    şu eski emaye mi deniyo ne deniyo tencereler varya onlarda yap yoksa çelikte yap :nazar:
     
  10. 17 Nisan 2009
    Konu Sahibi : sevee
  11. sevee

    sevee Aktif Üye Üye

    Katılım:
    12 Aralık 2008
    Mesajlar:
    165
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    tesekkurler canim emaye yok bende ama celikte yaparima.s.
     
  12. 21 Nisan 2009
    Konu Sahibi : sevee
  13. sevee

    sevee Aktif Üye Üye

    Katılım:
    12 Aralık 2008
    Mesajlar:
    165
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    valla beceremdim kizlar yaaa tutturamadim kivamini ustune bide parmagimida yaktimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
     
  14. 21 Nisan 2009
    Konu Sahibi : sevee
  15. keciii

    keciii Guest

    vallah ne yalan söylim bende hala pek tutturamam sırnaşık şey zaten bana göre cok zahmetli bir is ya a.s
     
  16. 22 Nisan 2009
    Konu Sahibi : sevee
  17. cennet_gozlum

    cennet_gozlum Aktif Üye Üye

    Katılım:
    11 Nisan 2009
    Mesajlar:
    108
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    onun kıvamını tutturmak çok zordur hazır olarak ılık ağdalar satılıyor her yerde(marka önemli değil) onlardan kullabilirsin daha kolay sadece suyun içine kavanozuyla beraber koyup ısıtıyorsun.. kaydirigubbakcemile5
     
  18. 25 Nisan 2009
    Konu Sahibi : sevee
  19. ^promete^

    ^promete^ Aktif Üye Üye

    Katılım:
    20 Haziran 2007
    Mesajlar:
    1
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    hemen tarif edeyim :)
    1 çay bardağı şeker,
    yarım çay bardağı su,
    yarımdan az limon (yarımın tümü sıkılmayacak),
    bunları küçük bir tencereye koyup kısık ateşte sürekli karıştırarak pişiriyorsunuz. kaynıyacak, köpükler filan çıkacak hatta... rengi koyulaşınca, denemek için bankoyu ıslatıp ağdadan bir kaşık dökün. eğer kıvamı tutmuşsa ateşten alıp ağdanın hepsini dökün, olmamışsa az daha kaynasın :)) piştiği de kokusundan anlaşılıyo zaten, bildiğiniz macun aslında...